lauantai 2. kesäkuuta 2012

photoshoot: Urban Streetfighter

Hiljaiseloa blogin puolella on ollut tovi, sillä olen taas viettänyt viikon netin ulottumattomissa. Kyllä, sellaisiakin paikkoja Suomesta löytyy :) Anyhow, aikani ja intoni ovat vieneet suurimmassa määrin erilaiset kuvausprojektit ja myös the Court of Braids on koonnut rivinsä tauon jälkeen ja päässyt letityksen makuun uudella innostuksella. Tämäkin postaus piti julkaista jo viikko sitten mutta ehdin aiheeseen käsiksi vasta nyt. Kuten viimeksi mainitsin, minut pyydettiin Ouluun kuvauskeikalle ja itse Oulun käsittelinkin edellisellä kerralla. Tämä photoshoot oli minulle erityinen sillä minulla oli uusi malli, Qlli, ja Oulu on minulle paikkana suhteellisen vieras joten jo kuvauspaikkojen valinta oli haaste sinänsä. Olosuhteista johtuen varsinaista stailausta ei tällä kertaa tehty, kunhan hiukan vaatetusta puolessa välissä muutettiin jotta saatiin kuviin oikeaa Streetfighter-henkeä. Erityylinen photoshoot oli virkistävä toteuttaa ja Qlli oli mahtava malli kun oikea setti löytyi. Joustavuutta tarvitaan kun valo hupenee hirveällä tahdilla ja Aten kanssa pitää nostaa kuvaaja minihameessa milloin minkäkin padon päälle...

kuvat/photos: FreakyAngel
Sijainti/location: Oulu, (puistoalueet)
Malli/model: Qlli
Kuvausassistentti/WhatEverThatIsInEnglish;): Atte

Urban Streetfighter
 










Seuraavat neljä kuvaa otettiin alkuperäisessä lookissa, olkoon sitten nimeltään vaikka Modern James Dean :D Kuvia tuli tähänkin settiin taas se miljoona, mutta nyt vain oli Streetfighterin vuoro. Aktiiviset voivat bongata ne muualta netistä Qllin omilta mestoilta.


Nyt olen Porvoossa, menossa ylioppilasjuhliin niin kuin kai kaikki muutkin ja vettä sataa taivaan täydeltä niinkuin kai kaikkialla muuallakin. Haasteita pukeutumiseen ja no, minulla on maiharit ihan suosiolla. Kuvia tuskin tulee liiemmälti otettua, sanotaanko vaikka että asuni näyttää siltä että katsoin Liisa Ihmemaassa hiukan liian monesti. Toivottavasti kenenkään kevyet kesämekkohaaveet tai satiinikorkkarit eivät tuhoudu sään vuoksi. Muistakaamme kalossit! :)

-FreakyAngel