sunnuntai 27. toukokuuta 2012

photoshoot: Divas to the Dancefloor!

Tällä viikolla vietin pari päivää Oulussa kuvauskeikan vuoksi ( Kyseisen photoshootin tulokset seuraavassa postauksessa) ja minulle jäi myös jonkin verran aikaa pyöriä kaupungilla sekä tutustua Oulun lukuisiin puistoihin. Kävin katsomassa Dark Shadowsin, söin jälleen kerran Pannukakkutalossa, tein mahtavia löytöjä Second Hand Storelta, olin katsomassa miekkailunäytöstä sekä hengailin sekä uusien että vanhojen ystävien kanssa Ainolan puistossa. (Ainakin minulle sanottiin että kyseessä oli Ainolan puisto, siinä Museon ympäristössä kuitenkin.) Ilma oli muutenkin mitä sopivin ulkona oleskeluun. Ensimmäiset kesäpäiväni!



Puiston täydellisen ihanat valossa kylpevät maisemat innoittivat Atteakin kuvaamaan ja ennenkuin huomasin oli jälleen yksi FreakyAngel-photoshoot syntynyt. Ilman mitään etukäteissuunnittelua, juuri sen näköisenä kuin satuin sinä päivänä olemaan FreakyAngel presents:

Divas to the Dancefloor


Mustelma käsivarressa by Maailmanpyörä, onneksi älysin peittää jalkani :D Kuvat siis perinteisesti Atte ja sijaintina Oulu. Nyt on kesä!

-FreakyAngel