maanantai 23. syyskuuta 2013

Kirjasivistystä

FB sanoo: On kansainvälinen kirjaviikko. Ota lähinnä oleva kirja, käännä esille sivu 52, kirjoita viides lause statukseesi.  Kopioi nämä ohjeet päivitykseesi.

FreakyAngel sanoo: Fuck this shit mulla on blogikin. Siispä otteet muutamasta lähimmästä kirjasta. Ei valikointia...paitsi Raamattu ja Kama Sutra jätettiin pois koska ne kaikki voivat lukea itsekin. Lisäksi korotin vähän panoksia: Koska kaikissa kirjoissa ei ole 52 sivua, sai Atte tökätä peukalonsa summamutikassa kirjaan ja lukea sen osoittaman lauseen. Tässäpä kaikille siis kirjasivistystä.

 

Parkkinen, Jukka: Suvi Kinoksen seitsemän enoa. Sivu 44, lause 3: "Villa Landessa oli nyt palkattu lastenhoitaja, kuten oli määräkin, joten hän unohti koko jutun, varsinkin, kun työn alla oleva artikkeli `Keskisen Afrikan kannibalismi, katoavaa kulinaristista kansanperinnettä` vei kaikki hänen ajatuksensa."


 Pratchett, Terry: Magian Väri. Sivu 52, lause 5: " Edenpää kannen alta erottuivat kahden sormen jäänteet."


Hugo, Victor: Kurjat. Sivu 344, lause 3. " Äsken hän vapisi sen vuoksi, että puutarha oli autio, nyt sen vuoksi, että siellä oli joku."


Guareschi, Giovanni: Isä Camillo ja ne nykynuoret. Sivu 127, lause 15. " Noustuaan seuraavana sunnuntaina saarnastuoliin don Chichi jäi haukkomaan henkeään: hänen edessään istui 40 Skorpionia mustissa nahkatakeissaan, pitkät hiukset sikin sokin, tuimannäköisinä, käsivarret ristissä rinnalla."


Kivisalo, Rami Samuel: Gangsterin testamentti. Sivu 53, lause 8. "Kerran vanhempani löysivät huoneestani suuren määrän anabolisia steroideja ja hormoneja."


Lewis, C.S.: Taikurin sisarenpoika. "Polvillesi, orja, ennenkuin kärvennän sinut!"

P.s. Miksi käyttää kuvanmuokkausohjelmia kun on olemassa muutolla likaantunut peili?

-FreakyAngel