maanantai 9. huhtikuuta 2012

the Court of Braids: braid, braid, braid

Viimeisen kolmen viikon aikana olen käynyt Porissa, Porvoossa, Punkalaitumella, Oulussa, Torniossa, Kemissä, Ylivieskassa, Härmässä, Seinäjoella, Sastamalassa, Kokemäellä, Helsingissä, Nummelassa,Huittisissa, Kangasalalla, Lempäälässä ja Tampereella puhumattakaan kaikista niistä paikoista joiden läpi olemme ajaneet. Virallisesti reissu alkaa huomenna, tämä on ollut vasta pientä esilämmittelyä. Nyt kuitenkin on hyvä hetki esitellä viimeisimpiä letitysprojekteja.  Uusimmat kuvat näpättiin tänään, minun My Little Pony- inspiroitunut tukkani saatiin vasta valmiiksi. Ehdimme juuri sisätiloihin ennen kuin keskellä auringonpaistetta alkoi sataa lunta. Mielenkiintoinen kevätsää tänä vuonna.



Minun uusi lookini :D Ehkä astetta karamellisempi, cupcakeja ja my little ponyja ja jäätelövärejä...juuri sopiva alkavaan kesään.



Ainon uusi kevätlook tehtiin Saint Patrick`s Dayn aattona ja aikana. Sen lisäksi ne korostavat hienosti hänen uusia korvanlehtitatuointejaan.



Kaisan kesätukan idea oli olla keveä ja helppohoitoinen, pipon allakin toimiva. Siksi se on harvempi kuin muut ja tehty isompiin osioihin. Itse kutsuin tuota yhdistelmää (Gun metal gray, tumman liila ja musta) räsymatoksi :) Mutta kun tulee ihan mieleen.



Karolle tehtiin myös aivan uudenlainen ratkaisu. Sen lisäksi että leikkasin ja värjäsin tuon otsatukan (luonnossa vihreämpi) splitattiin neonvihreä ja musta joka lettiin oikean sävyn aikaan saamiseksi, tarkoitus kun ei ollut tuloksen näyttävän aivan pääsiäispupulta XD


Aten lettikeesi luotiin alkujaan mustasta ja sinisestä mutta nuo siniset päädyttiin vaihtamaan liukuvärjättyyn liila-hopeiseen kuituun. Näin tukasta saatiin vivahteikkaampi.
 

Tänään käytiin myös perhettäni moikkaamassa ennen kesäksi katoamista. Nappasin tarhasta mallikaveriksi Mantelin, oikealta nimeltään Minde´s Worth Waiting.

 


 Se on kesä kun mopon bensa tuoksuu vaatteissa, lumisateesta viis. Ja tällä viikolla lopulta kerron, mitä teen kesällä. Salaperäinen vihje on se, että olen sika.


-FreakyAngel


1 kommentti:

  1. Te ootte ponin kanssa täydelliset! Upeita toki kaikki muutkin mallit :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.