keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Ostoksia.

Tässä on ollut henkisesti hyvin rankka pari päivää, vointini ei ole ollut erityisen hyvä ja lisäksi sain tänään kuulla ikäviä uutisia. Koska Atte on Atte ja minä olen minä, hyppäsimme koulupäivän päätteeksi autoon ja ajaa hurautimme sateesta ja ankeudesta aurinkoiseen Kokkolaan. Poikkesimme nyt niin tyhjällä (no oli siellä sorsia) tivolikentällä tupakalla. Tai no minähän en polta, mutta olinpahan seurana. Kyllä koulussa ihmettelivät kun totesimme "käytiin juuri Kokkolassa tupakalla." Wait WHAT??!


Noh niin no, tilanne on se että shoppailu ei nyt paljon auta, mutta aina voi kokeilla. Nappasin mukaan läjän uusia Monster High-koulutarvikkeita, osa oli alessakin. Se vain on ikävää, että kuten kaikessa joka tulee isommin muotiin, myös MH-tuotteissa laatu on laskenut. Osa kuvistakin on suorastaan rumia ja harmaita vaikka hinta on sama. Silti heti kun se kirjoitusalusta tulee aleen se muuttaa minulle...se on kiva!


Jotta ei menisi ihan hirviömäiseksi tämä touhu hommasin myös muutaman söpönsöpön vaaleanpunaisen Hello Kitty-jutun. Kansio kirpparilta, hiusharja H&M:n lastenosastolta (menin hakemaan My Little Pony-pinnejä, mutta niitä ei ollut) ja tuo ihku uusi juomapulloni löytyi Prismasta. Siinä on hologrammi ja niitä oli kymmeniä erilaisia! Hypetys hologrammille!!! Atesta ei jostain ihmeen syystä ollut relevanttia viettää kahta tuntia valiten juuri oikeaa vesipulloa. Vietin silti. :) Ja kuva on keltainen koska huoneemme valo on keltainen. Sen pituinen se.

-FreakyAngel