keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Sirkusmarkkinat

Tästäkin aiheesta piti kirjoittaa jo päiviä sitten, mutta kone ei ole ollut varsin yhteistyöhaluinen, lievästi ilmaistuna. Kokeillaan Ubuntulla nyt sitten ja katsotaan mitä tästä tulee.

Viime viikonloppuna Keravalla pidettiin jälleen perinteiset sirkusmarkkinat, eli keskustan täyttivät Suomen Tivolin ja markkinakojujen lisäksi myös sirkustaiteilijat ja -esitykset. Aten kanssa pyörähdimme lauantaina paikalla, itse markkinoiden lisäksi tapaamassa tuttuja tivolilla. Aamumme alkoi kuitenkin Keravan sijasta Järvenpäässä, perinteisesti Coffee Housessa.


Järvenpään CH löytyy Prismalta, ja sieltä sai yhden parhaista Coffee Mocista tähän asti. Kylmä aamu vaati myös kuuman kaakaon. Kiertelimme vielä Jäken kirpparit läpi ennen Keravalle siirtymistä. Ostin vaaleanpunaisen pörrökarvaisen Hello Kitty laukun, niin söpöä... :)


Keravalle saavuttaessa alkoi sataa kaatamalla juuri kun pääsimme kentälle. Pikavauhtia painelimme lähimmän tutun luo Sombrerolla ja ehdimme välttää pahemman kastumisen. Ei paljon hyödyttänyt tosin kun kastuin kuitenkin siinä karhunsyleilyssä by litimärkä laitteenhoitaja. Valuin vettä :D Hetken päästä alkoi kuitenkin taas paistaa aurinko mutta sää pysyi vaihtelevana koko päivän. Liekö se sitten vaikuttanut vai mikä mutta tuntui että porukkaa ei ollut liiemmin liikkeellä ja kojujakin tuntui olevan muita vuosia vähemmän.

Tervehdittyämme kaikkia Keuda-aukiolla suuntasimme keskustan toiseen päähän, jossa vanha rakas Maailmanpyörä seisoi ylväänä kaiken keskipisteenä. Ilma oli hyvä joten kyytiinhän me nousimme. Pakolliset turistikuvat tuli tietysti näpättyä samalla.


Kuvan salaperäinen käsi kuuluu Skrakalle, joka on muuten ihan KYMPPI! (hehe, insider) Joka ei muista/tiedä niin Skraka on MP:n kymppi eli minunkin kymppini.
Oikealla markkina-aluetta taivaalta käsin.



Päivän asu. Suunnitelmahan oli hameesta, koroista, korsetista ja rastoista mutta sää päätti toisin- näillä siis mentiin. Koulussakin kun aina hiihtää työvaatteissa ja meikeittä on viikonloppuisin kumma kaipuu laittautumiseen. No, ehkä vielä joku kerta. Btw rakastan tuota Rosebulletin pinkkiä takkia, se on niin minua!


Söpöt turistit. Puhuin samaan aikaan kaverin kanssa joka oli liittymässä seuraamme myöhemmin, en esittele uutta puhelinta. Mutta SÖPÖÄ!

Itse markkinoilla kuljimme läpi joka kojun, ostimme muurinpohjalettuja kolkkapojilta tai vastaavilta, kuivattua inkivääriä loppuvuodeksi (kokeilkaa flunssaan, toimii.) ja tottakai metrilakuja Tivolista. Joitain kuviakin tuli räpsittyä mm. tästä maailman söpöimmästä kojusta:


 Donitsikoju! Tuo kyllä erottui muista eikä tuotteessakaan mitään vikaa ollut.



Allekirjoitan yllä olevan täysin. Nimim. tapellut asian kanssa viimeiset kaksi vuotta. Jonkun kojun kyljessä tuo kyltti oli.



Kuva Janin ammunta-peliltä, Angry Bird viihtyy Halinallejen keskellä...not. Käykää ampumassa se sieltä...eiku. Helmi kuva silti ;D.


Atte viihtyi tietysti Gravikassaan, onneksi minulla oli juttuseuraa viereisellä laitteella. Salakuva!

Markkinoiden lomassa tuli kierrettyä myös kirpparit ja Lindex, kaikkea mukavaa sieltäkin. Loppupäivän hengailinkin sitten Akun seurassa.


Huippu lauantai, lähinnä tuttujen takia. Oli kivaa olla taas tuon porukan keskellä. Nythän tivoli on taas tältä vuodelta ohi ja kaikkia näkee vasta ensi kesänä :( Mites, viihtyivätkö ihmiset sirkusmarkkinoilla?

-FreakyAngel

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.