lauantai 15. syyskuuta 2012

Stay in School

Jospa palaisimme taas takaisin koulun pariin ettei aivan näytä siltä että vain huitelisin pitkin maita ja mantuja. After all, minähän olen hyvin vakavahenkinen opiskelija.


Kuten kuvasta näkyy. Tällä viikolla valmistauduimme koulun jokasyksyiseen Elojuhlaan, mm. pystyttämällä teltan jota sitten ei käytetty mihinkään. Ei turhauta täällä ikinä, ei .


Saimme me kehikotkin tuohon. Kun teltta oli pystyssä se piti siirtää toiseen paikkaan, asvaltille. Meidän käskettiin myös naulata se hyvin  maahan koska tälle päivälle luvattiin myrskyä. Niinpä naulasimme sen kiinni. Asvalttiin. 


Kuvassa näkyvä juttu ei muuten ole lyijykynä vaan vekotin jolla ensin lyötiin reikä. Voin kuvitella sen riemua joka tuon joutuu irrottamaan.

Sillä välin kun opettaja kävi etsiskelemässä oikeita seinäkappaleita me käytimme aikamme hyödyllisesti ja napsimme vähän kuvia. 

Mitäs me iloiset teltanpystyttäjät, vauhdikas ja vallaton ryhmämme hepo12:
*kaikki eivät ole mukana kuvassa.


Kuten koulukuvissa aina täytyy, koittakaa arvata kuka noista on minä? XD Kyllä, juuri tältä näytän siivotessani konehallia paraatikuntoon.Viikon mietelause: Älä kumarru metrisillä merinovillarastoilla jos lattialla on koneöljyä. Pientä photoshootiakin saatiin aikaiseksi, tässä päivän look:



Ja siitä huitelusta : nyt vähän väsyttää, tämä päivä kun saattoi mennä samoilla silmillä eilisen kanssa koska joku vietti viime yönsä erinäisissä riennoissa 200 kilsan säteellä koulusta (miten tässä näin kävi?) erinomaisessa seurassa. Tänään muuten  juonsin keppihevosten Match Showta koulutehtävänä. Eikä ollut muuten edes hämärimpiä hetkiä elämässäni. Aiheesta saattaa löytyä todistekuvakin myöhemmin julkaistavaksi.

Nyt kuittaan ja menen nukkumaan. Tai sitten en.

-FreakyAngel