sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Goodmoodstock 2013

On sen sortin viikonloppu takana että pääni suorastaan humisee tyhjyyttään mutta sydän on liiankin täynnä. Pieksämäen Vanhoilla Veturitalleilla järjestetty Goodmoodstock on nyt takanapäin, ja mekin pääsimme sinne Aten kanssa vaikka aikataulullisesti vetikin tiukille. Teimme valoshown poilla lauantaina , illan pääartistin John Schlittin keikan lisukkeena. Toisen, yhdeltä loppuvan metallisetin jälkeen (Deuteronomium, Antestor...) oli tarkoitus laittaa vielä tulishow pystyyn, mutta se valitettavasti tältä erää peruuntui. Väkeä oli kuitenkin hyvin liikkeellä ja tunnelma katossa keikkojen aikana, eli ei tosiaan mitään valittamista vaan lisää tälläisiä hyviä tapahtumia Suomen gospel-rintamalle! Oli mahtavaa olla mukana ja ehdottomasti ensi vuonna uudestaan!



Veturitallit loivat aivan mahtavat puitteet, näin niin paljon potentiaalisia photoshootin tekopaikkoja että oksat pois! Valitettavasti vain ei ihan ollut aikaa lähteä mitään toteuttamaan...

Meistä napattiin jopa "viralliset" artistikuvat :)



Varsinaiset pyörityskuvat piti nyt valitettavasti lavastaa jälkeenpäin, keikan aikana otetut kun kuulemma kaikki epäonnistuivat. Nousimme siis lopulta tuolle penkille seisomaan jotta kamera jaksoi tehdä työnsä, poit kun vaativat pimeää näkyäkseen mutta silloin kamera tarjoaa vain taiteellista värikästä suttua. Olisihan se nyt ehkä hienompaa laittaa kuva jossa näkyisi bändi, lavavalot ja yleisömeri taustalla mutta näiden pitää nyt kelvata. :)




Huomatkaa tyylikkäät tapahtuma-paidat, päätimme vaihtaa keikkavaatteet ja promota samalla vähän :)

Pyörittelyn lisäksi tapasimme tietenkin hillittömät määrät tuttuja. Kaverithan ne tapahtumafiiliksen luovat vai mitä sanotte? Kuvassa on serkkustock, löysin nimittäin puoli sukuani erilaisista vastuutehtävistä buffetmyynnistä sielunhoitoon. 


Kaikkien valvottua pari vuorokautta etukäteen alkoi meininki olla jo lopulta hiukan levotonta. Ennen Ryttylä, nykyään Pieksämäki! Vai pitäisiköhän valloittaa Nuorten Kesä uudestaan?


Neljältä kömmimme suosiolla nukkumaan. Meillekin Aten kanssa järjestettiin majoitus ettei tarvinnut autossa yöpyä. Tänään osallistuimme vielä tapahtuman päättäneeseen Jumalanpalvelukseen Pieksämäen kirkossa, jossa myöskin esiintyi John Schlitt. Tällä kertaa akustisena ja ilman valoshowta :)

-FreakyAngel