keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Heppakuvia

Minulla oli aamulla vahva tunne siitä, että kamera pitäisi ottaa tänään töihin mukaan. Edellispäivän/yön migreeni kuitenkin vaati kulkemista tummat lasit silmillä joten en noudattanut käskyä. Se osoittautui tyhmäksi ja kaduttavaksi tempuksi, tänään oli nimittäin tarjolla aivan huippuja kuvaustilanteita! Ehkä laitumien rakentaminen ei kuulosta teistä kovin glamoröösiltä, mutta muistokuvien albumiin olisi tänään tullut kasapäin ikimuistoisia otoksia! Olemme tänään metsästäneet aitatarvikkeita, taistelleet paarmalaumoja vastaan, nauraneet katketaksemme, olleet väsyneitä (ja hieman hysteerisiä), koonneet sähköpaimenta kuin palapeliä, etsineet vesisäiliökärryä ja paloletkua, vieneet hevosia laitumelle ja lähettäneet yhden viimeiselle matkalleen. Minä otin kameran vasta viimeiseksi tunniksi. Taidan olla idiootti.

Se viimeinen tunti oli kuitenkin sen arvoinen. Neljä hevosta pääsi tänään tekemällemme uudelle laitumelle, ja nyt minulla oli kamera!


Ne viimeiset pihattovarsat.


Suomenhevoset. Lempikaksikkoni <3



Naapureihin tutustumista.


Maata myöten.




Paarmoja karkuun.


Arabi-Usha... (ei kyllä oikeasti ole...)


Sliding stop!




Korvat hörössä. (Yleensä ne roikkuvat puolitangossa)


Titta ja Jussi.


Making of. Ilmeellä.


Aten tyylikäs rautakanki-maadoitus. MacGyver tyyliin.


Vauvat juoksee!


Tänään on ollut kyllä aika huippu päivä, kiitos hyvän porukkamme. Pikku hiljaa on kuitenkin aika valmistautua viikonloppuun ( 2 työpäivää vielä!) ja ennen kaikkea JUHANNUKSEEN. Valkoiset ruusut kukkivat jo.

P.S. Älkää missatko Maanalaista!

-FreakyAngel