keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Inspiration II

Jatketaan hienojen juttujen linjalla. Koulukuulumisia ei ole sen enempää kertoilla kuin että tänään luokka on kutsuttu meille katsomaan tykiltä porukalla 10 things I hate about You. Laatukamaa siis, omat eväät mukaan :)

Sitten siihen inspiraatioon, joka minua on viime viikkoina (aina kun olen voinut ajatella selkeästi) hätyyttänyt. Netti-Maailman hämäriä kulmia ja tutkimattomia kontuja tonkiessaan törmää kaikenlaiseen, yleensä vaatekauppoihin, itseni kun olen. Pari hienoa ja mieleistäni yhdistelmää tein huvikseni tännekin, ensimmäinen koottu Iron Fistiltä ja toinen Storenvy.comista. Ihana, inspiroiva, loppumaton sivusto muuten. (Etenkin jos et voi muuta kuin maata viikkokaupalla sängyssä).



It´s not a unicorn...it´s a horse with a sword on his head to guard my hopes and dreams!

ps. Onko kenenkään muun mielestä tuo IF:n legginsien sarvikuvion asettelu hieman häiritsevä...? Alemman kuvan liila t-paita on Alice Doll:in, ja minun on vain saatava sellainen. Puhumattakaan tuosta Rarity-plushiesta!

Siirtykäämme sitten jälleen kerran taiteen pariin. Tämänkertainen hypetyksemme ja ihastelumme kohde on Nicoletta Ceccoli, italialainen taiteilija jonka tyylilaji on popsurrealismi. Hänen  melankolinen maailmansa lumosi minut kertakaikkiaan.

Nicoletta Ceccoli
Nicoletta Ceccoli
Nicoletta Ceccoli: Love will tear us apart
Nicoletta Ceccoli: True Blood

Nicoletta Ceccoli: Sheryl

Lisää aiheesta/more about Nicoletta Ceccoli: interview-nicoletta-ceccoli , incubi-celesti-the-solo-show-by-nicoletta-ceccoli ja www.nicolettaceccoli.com . Käykää tutustumassa!

-FreakyAngel