maanantai 11. maaliskuuta 2013

School of PUNK!

Tänään minua ei vaivaa mikään !!! (...paitsi vartin sydämentykytys satulavyön kiristämisen jälkeen, ponnisteluja, ponnisteluja) mutta olen osallistunut jokaiselle tunnille (myös ratsastus, vaikkakin mukautettuna käyntipuoleiseksi) ja jaksanut!!! :) :) :) !!!

Nyt alkuhehkutuksen jälkeen lupaan lakata pitelemästä suomenkielen kirjoitusasua pahoin ( anteeksipyyntöni niille joiden silmiin sattuu) ja iloisesti kertoa, että hyvän päivän kunniaksi otatutin Atella paljon kuvia ja että päivän teema oli School of PUNK!

Viisi minuuttia ennen tunnin alkua näpätyt kuvat eivät ehkä ole laatukamaa, mutta minä olen (ainakin toistaiseksi) BACK IN THE GAME!



Koko koulu on ollut valjastettuna taluttamiseeni paikasta toiseen, mutta tänään kävelin ihan itse. Viiden kilon New Rockeilla. Nih!





Syleilen maailmaa. Sitten ne virallisemmat päivän asu-kuvat koulun sisäosista:



 Ja mitä saadaan kun yrittää ottaa kuvaa ilman kuvaajaa... taiteellinen otos, vai kuinka...



Catch the moment : selittää, selittää! Voidaan otsikoida myös behind the scenes-kuvaksi. Meininki päällä. :)


 Poseeraa, (tai kärsii äkillisestä hammassärystä) voidaan otsikoida myös Oho, kamera!-kuvaksi...


Ja jaksetaan taas keskittyä. Tämän pallosalaman keskittymiskyky on tänään ollut yhtä huimaava kuin painovoima kuussa. Sorry vain.



Toivon totisesti että nousujohde jatkuu. Itseasiassa tulin juuri tallilta nimikkoheppaani hoitamasta ja vielä tuntuu energiaa riittävän. Enkä itseasiassa edes muista koska viimeksi pääsin noihin iltarientoihin mukaan.


Kaikki sanoo JEE!

-FreakyAngel