lauantai 30. maaliskuuta 2013

Paras pääsiäinen ikinä


Ja se on vasta puolessa välissä!

Paras pääsiäinen on perheen parissa vietetty pääsiäinen. Eilisen chillailimme hiljaisuudessa äitini luona mutta tänään otimme auton alle ja suuntasimme siskoni luokse Kauvatsalle sekä toiselle tallille Harjavaltaan. Päivään mahtui niin paljon kaikkea kivaa aavoista lumikentistä auringonpaisteiseen trampoliiniin etten tiedä mistä aloittaa kertomisen. Hype hype! :)


Ensimmäiseksi juoksin tietysti tervehtimään Helenan kolmea oria. Jouduimme ajamaan tuonne melkoisen mutkan kautta kun tie Vammalasta oli yllättäen poikki, vaatimaton kolmen metrin kaivanto jota ei autolla ylitetty. Perille päästiin kuitenkin!



Kihauksesta ja Atesta tuli heti kaverit.


Rakas "vanha" mussukkani Poppi-ori <3 (RP-Hale Bopp)


Hepat menossa talliin ratsastamaan lähtöä varten.


Vili 4 kk ensimmäistä kertaa hevosen selässä.

Niin kaunis päivä ja ihanat maastot että kuvia piti tietysti ottaa se sata. :)







Kerran monteratsastaja, aina monteratsastaja. Ratsastuksenopettajamme Riina on nyt syksyn yrittänyt kääntää tuota istuntaani edes vähän klassisempaan suuntaan. Puoli minuuttia poissa maneesista ja kuinkas sitten kävikään :P Mutta hauskaa oli! Lumi vain pöllysi kun me Kihauksen kanssa...köh...putosimme ojaan :) Kipusimme ylös ja matka jatkui. Helena ja Atte olivat kuulemma huutaneet varoituksia mutta enhän minä mitään kuullut pellon toiseen päähän. Attekin viihtyi tänään ratsailla.


Nopeasti vain lumet ovat pelloiltakin sulamassa. Ratsastuksen jälkeen lähdimme Harjavaltaan Ilkan tallille katsomaan kevään ensimmäistä varsaa ja muita hevosia. Suomenhevosori Turon Into toivottaa tervetulleeksi!




Minun suosikkejani ovat ehdottomasti orit. Varsinkin tälläiset supersuloiset ja kivat herrasmiehet kuten Turon Into. (Ja jo poistuneet rakkaani Heppu ja Tähti-Ajatus.) Toinen yhtä suloinen oli tämä tallin uusin tulokas, nimittäin tämän kevään ensimmäinen varsa!


Ujosti se katseli kameraa emänsä vatsan takaa. Hyvin pian saattaa ilmestyä seuraa, sen näköisiä olemuksia oli tammojen tarhassa ettei mene kauaakaan kun jo paritkin pikkujalat julistavat kesän koittamista.



Tammoja ruokintapaikalla.



Hevosten lisäksi minua kutsui pihalla seissyt trampoliini :) Pääsiäisriemua by FreakyAngel :)




HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ 2013!!!


-FreakyAngel