tiistai 10. syyskuuta 2013

Verinen Kolibri: making of

Tapahtui viime jaksossa: Olimme juuri saattaneet Kolibrin photoshootin päätökseen kun jostakin ryntäsi bussilastillinen turisteja kameroineen!


Salamavalot välkkyivät lupaa kysymättä ja Kolibrin sisäinen diivamonsteri heräsi!


Hän etsi kitaraa jonka voisi paiskata mäsäksi katuun (rokkistaran erikoiskyky) mutta paremman puutteessa joutui osoittamaan hermojensa menetyksen muulla tavoin.


Kun vihainen artisti lähestyy on parempi juosta.


Täysin ballistiseksi homma meni kun Kolibri huomasi pinkin limusiininsä kadonneen- ja kuljettajan siemailemassa kaljaa läheisellä terassilla.


Diivamonsterin lisäksi Kolibri on myös kenkämonsteri ja rauhoittuakseen hän joutui turvautumaan lohturuokaansa kenkiin.


Se paransikin Kolibrin mielialaa siinä määrin että hän saattoi alkaa miettiä järkevästi kuinka poistua tilanteesta.


Ajatella järkevästi lienee suhteellinen käsite. Diivamonsteri paljasti kulmahampaansa lähimmälle turistille ja muitta mutkitta varasti tämän auton. Enempiä miettimättä hyppäsin etupenkille kamera kainalossa.

"Tämä on hauskaa!" huudahti Kolibri ja painoi kaasua.


Auto pysähtyi renkaat sauhuten erään pikaruokaketjun parkkipaikalle.

"Siis OMG, tuolta ne taas tulee!" totesi tähtösemme ja päätti naamioitua tuntemattomaksi.


"Näytänks mä nyt ihan Tukiaisen Jossult?!"


No, et, mutta ainakin saatiin todistekuvat siitä että heelles-korkokengät eivät sovi vain kävelyyn, niillä voi myös hyppiä. (Asiaa korottomalla kengällä kävelyyn kykenemisestä on epäillyt yksi jos toinenkin-väärässä ovat.) Turistit luovuttivat ja Häiriintynyt Prinsessa suuntasi syömään pitkän päivän päätteeksi. Kyseessä ei ollut vain tislattua vettä olevia keittoja tai raakoja vähäkalorisia kasviksia tarjoava ravintola vaan *suuri paljastus* Hesburger!


"Siis näin mä aina syön." paljasti Kolibri minulle tarkoin varjellun ihmedieettinsä salaisuuden. "Riehuminen vie niin paljon energiaa." Minäkin tartuin ranskalaiseen ja päätin kokeilla.

Sen pituinen se.

Kaikki ylläoleva on muuten puhdasta kukkua, mutta niinhän se on Seiskassakin.

Uljaat vaatteidenvaihtotilat kuvauksiin tarjosi Fordin takakontti. On uskomatonta millaiseen akrobatiaan ja olosuhteisiin mallit taipuvat. Nimim. -30 C pakkasessa Keskisen parkkipaikalla tyllihameita ja sukkahousuja kerran päälleen laitelleena...rispect.



Jäämme odottamaan Kolibrin levynjulkkareita! Toistaiseksi päivää ei ole julkistettu mutta hän lupasi lähettää minulle cd:n ensitilassa. Kuvien kera, tottakai! Kiitokset Veriselle Kolibrille mahtavasta päivästä!

-FreakyAngel