lauantai 2. helmikuuta 2013

Anteeksi, mutta mikä kaupunki tämä on?

Otsikko on vuosia vanha insideläppä, joka on jäänyt sittemmin lentäväksi lauseeksi. Voin yrittää selittää joskus, juttu on aika hyvä. Tällä kertaa se liittyy kuitenkin tähän aamuun, jolloin tunsin voivani jo hieman paremmin (ja ennen muuta pysyväni pystyssä) josta ilahtuneena päätimme leikkiä Mikä kaupunki tämä on- leikkiä. ( Viimeiksi päädyin Turkuun. Homma toimii niin että minä istun autoon ja Atte ajaa random-sijaintiin. Sitten katsomme, missä olemme ja mitä kivaa löytyy. Se on hauskaa, kokeilkaa jos ette usko ja varsinkin jos uskotte.)

Rattoisa muutamatuntinen vietettiin ajaen väliin auringonpaisteessa, väliin lumipyryssä kunnellen ikisuosikkiamme Knallia ja sateenvarjoa. Kun auto lopulta pysähtyi, oli sumuista ja ankeaa. Meinasin kääntyä kannoillani mutta astuin kuitenkin ulos autosta. Tutkimusmatkailuhenkeä- ja reippaana kuin Samurai!


Ensiaskel vieraan kaupungin lumilla! Ajattelin alkaa tänä vuonna tehdä postaussarjaa, Kultakengät (lisää-paikka-tähän :) . Kuis ois :) ? Anyhow, yritin sitten ottaa toisenkin kaupunkiinsaapumiskuvan kivasta peili-ikkunasta.


Fail. Kuvan nimi on laukkuvaras.


Uusintaan ja Atte hukkaan häiriköimästä kameran taakse.


Fail. Kuvan nimi on Stalkkeri ikkunassa :)

Ja uudestaan, tällä kertaa sisällä kauppakeskuksessa.


FAIL again!!! Kuvan nimi on Paparazzi. Perustan kohta taidegallerian.






Kävimme nopsaan kahvilla ja lähdimme sitten virkistyneinä tutkimaan ympäristöä. Ilma oli harmaudestaan huolimatta kuitenkin mukavan leuto ja askel kevyt. Erityisesti kauniita rakennuksia löytyi toinen toistaan hienompia.






Vakaa aikomus muuttaa noihin tornihuoneisiin. Ei siis mitään käryä missä/kenen käytössä ne ovat mutta...ihana! Tornikamari...olen aina halunnut tornikamarin. Joku ehkä kuvista päättelikin että paikka on Vaasa. Kerron sen arvuuttelematta sillä aion nyt hehkuttaa kirpputoria nimeltä EVA&ADAM. Rakastan kirppareita, mihin menenkin etsin kirppareita, ja tämä oli sitten Hiukka. Reilumman. Kokoinen. Hyvää tavaraa, paljon pöytiä, ok hinnat. Kellon vuoksi emme ehtineet kuin tuohon yhteen mutta ei paljon haitannut! Loistomesta :)

Sitten kiersimme läpi kauppakeskukset, ja kyllä harmitti kun Rockjet (Goottiliike) jonka mainosikkunan bongasimme ja kipitimme kiireen vilkkaa yläkertaan olikin jo sulkenut siltä päivältä! Paljon olen Suomea kiertänyt ja melkein joka kaupungista tiedän jotakin, mutta Vaasaa en tunne ennestään yhtään. Niinpä otti päästä bongata kiinnostava mesta kun noita erityiskauppoja kivijalkaliikkeinä ei Suomessa enää paljon ole. Glitteristä Atte osti minulle läjän lohdutuskoruja, muttei se ollut ihan sama asia. Kaupat alkoivat muutenkin mennä jo kiinni, joten käytyämme vielä kerran kahvilla otimme Rewell Centerissä hiukan kuvia. Ei huvittanut vielä lähteä takaisinpäin ja ulkona oli jo pimeää :) Mistä tunnet sä/bloggaajan...?



 







Btw RAKASTAN tuota Headphones-korua jonka sain Atelta tänään. Näköiseni :) Muutakin ultimaattisen mahtavaa löytyi, tietysti vasta liikkeiden sulkeutumisen jälkeen.


Ohhohohoh LUISTIMET!!! Se on aloitettava uusi harrastus nyt ja liityttävä Roller Derby-tyttöjen riveihin. Minulle tänne heti nyt, ja hot-pinkkinä kiitos! En sitten ollut mennä lasista läpi, ehei, eikä ollut kahvia kehissä, ei. MMmmmm niin ne viimeiset kuvat, ennenkuin Atte otti minulta kameran pois ja talutti autoon. Kukkia!!! Kivoja!!! JOO!!!



Siinäpä se sitten. Vaasa. Paljon jäi näkemättä, neljä tuntia ei loppujen lopuksikaan ole niin pitkä aika. Ihan loistava päiväreissu kyllä. Ensi viikolla uudestaan!!! (Johonkin, hope so että kunto säilyy.)


Nyt muuten tiedetään, missä Maailmanpyörä on känyt syömässä. Täytyy kympille huomauttaa että opettaa laitteelleen vähän tapoja. Ei ole ok raapustaa nimimerkkiään toisten pöytälevyihin. Mutta olihan se hienoa istua MP:n kanssa samassa pöydässä :D

Kofeiinin vaikutukset.

-FreakyAngel