lauantai 23. helmikuuta 2013

We are siamese if you please...


Loputonta iloa majapaikkamme kahdesta kissasta, eivät siis ole siamilaiskissoja mutta yhtäkaikki päässäni on koko päivän repeatilla soinut Kaunottaren ja Kulkurin kissa-soundtrack. Alamme olla vakuuttuneita että kissoja saattaakin olla vain yksi, joka sitten väliin jakaantuu...





We are siamese if you please, we are siamese if you don´t please...

Muutoin ei kyllä hyvältä näytä, ei sitten yhtään. HelLo Con on enää alle kymmenen tunnin päässä eikä minun kroppani tunnu osoittavan yhteistyöhalukkuutta. Tänään (eilen, oho kun kello on paljon) aamukymmeneltä lähdin intoa puhkuen kirpparikierrokselle ja jo toisen kirpputorin kohdalla hiukan ennen kahtatoista oli lopulta vain luovutettava ja jätettävä kesken, taju meinasi mennä ja luulin jo etten selviä majapaikkaamme vaikka auton kyydissä olinkin. Noo, mitäs pienistä, vähän lepäämään vain välissä jos taas jaksaisi. Olen nyt vähän lepäillyt tässä sieltä puolesta päivästä...ei noussut enää, ei. Huomista (tätä päivää) odotellessa...

Ei tämä silti ihan hukkaan mennyt, aamupäivällä ehdin tehdä pieniä kivoja löytöjä ja illankoitteessa Elisa tuli käymään ja toi joululahjan! Ilta on sujunut jutustelun merkeissä ja joulunvieton lisäksi sain vielä valita netistä synttärilahjankin :) Ei tässä siis valittaakaan voi, kun on sekä seuraa että lahjoja! :)


Paketti! Lisäksi kirpparilta löytyneet jutut kuten hevostalli Grand Championseilleni ja pipo jossa letteineni näytän ihan Hain Tarinan meduusa-heeboilta :) Eikö se ole syy ostaa pipo?


Vedenalaisissa tunnelmissa ollaan myös näiden kengännauhojen suhteen, joissa seikkailee Ariel, Pieni Merenneito. Syy ostaa uudet kengät? :)


Söpöt ja pehmoiset pastellisormikkaat, eivät kyllä käy minkään takkini kanssa...


Ja paras viimeisenä, eli Monster High kakkukynttilät Tiimarista!


Tarkoitus oli tänään mennä syömään cupcaket jossakin ja tuikata nuo niihin päälle, mutta katsellaan sitä huomenna.

-FreakyAngel