tiistai 26. helmikuuta 2013

Sunlight spotting

Olen palannut koululle. Tuntuu haljulta olla täällä muun Suomen viettäessä hyvin ansaittua hiihtolomaa mutta Aten on oltava töissä ja minulla on edelleen sairasloma. Lisäksi tutkimukset ja lääkäriajat vaativat ehdotonta läsnäoloani täällä, oli lomaviikko tai ei. Terveys (tai sen puute) ei kysy ihmisen mielipidettä.

Toisin sanoen luovuin haaveestani päästä HelLo Coniin lauantai-iltapäivänä kello puoli kolmen tienoilla-tuolloin olisi joka tapauksessa jo ollut liian myöhäistä alkaa pukeutua. Näin ollen poistuimme siis Helsingistä.
Olin (ja olen) murheen murtama. On yksi asia olla jatkuvasti vuoteenomana mutta kaikkien hauskojen, odotettujen tapahtumien menettäminen on toinen. Lisäksi minusta tuntuu ettei elämässäni enää juuri tapahdu mitään. Ikävystytän jopa itseäni. Jos tätä jatkuu, alan kasvaa sammalta.

Atte on toki yrittänyt piristää minua kaikin kuviteltavissa olevin keinoin. Hän vei minut Hyvinkään New Yorkeriin lohtushoppailemaan alusvaatteita. (New Yorker ei ole vielä koskaan pettänyt). Hän istutti minut Sanna´s Cafen nurkkapöytään Laukontorilla ja kantoi eteeni pekaanipähkinäpiirakkaa, kermavaahtoa ja mansikoita. Olen kolmen päivän sisällä käynyt sekä Hyvinkäällä, Tampereella, Seinäjoella, Vaasassa että Kokkolassa. (jos Helsinkiä ja muita välietappeja ei lasketa mukaan. Jos lasketaan, lista on pidempi.)

Vaasassa ja Kokkolassa jopa paistoi aurinko.


Levähdystauko pankin portailla :) Pakko se on uskoa, että on melkein kevät kun aurinko paistaa ja vesi tippuu räystäistä! 




Olin katsellut tuota Spirit Storen käsikaukku/muhvia jo puoli talvea, ja nyt Atte kävi ostamassa sen minulle! Sitä saa muunkin värisenä mutta jotenkin tuo persikkainen oranssi oli vain niin herkullinen, että mustat ja ruskeat jäivät ihan varjoon :) Sitäpaitsi, käsilaukku ja muhvi samassa on vain niin nerokas keksintö!


Rockjetin suhteen ei taaskaan ollut tuuria vaan liike oli tälläkin kertaa kiinni. Reissusta tuli kuitenkin tehtyä muita ostoksia, joista parhaimmat tässä:


New Yorkerin alusvaatesetti jonka sanottiin loppuneen valikoimista jo ajat sitten. Nyt se löytyi kuitenkin viimeisen rekin viimeiseltä kulmalta - ja juuri minun koossani!


Nämäkin New Yorkerista, eihän kukaan voi vastustaa vaaleanpunaista ja glitteriä? :)




Söpö sydänlukko- ja -avain painatus :) Yhtä suloinen on tämä vaaleanpunaisin rusetein somistettu meikkilaukku Seppälästä (sekä vähän lisätäydennystä ripsivarastoihin) ja lolitamekkoon puettu korunalle, jonka tassussa keikkuu irrotettava päivänvarjo. Pelkkä parasolli-sana riittää saamaan hyvälle tuulelle, eikö vain? Vaikken HelLo Coniin päässytkään, voin ostosteni avulla miltei kuvitella olleeni siellä. Vai onko mikään lolimaisempaa kuin Lolita-nalle-koruteline? Kysynpä vain!



Peter Pan- aiheinen säästölipas on sekin tämän retken hauskoja pikku löytöjä. Uusin lisäys kenkäkaappiini ovat nämä mokkaiset gyaru-tyyliset (ja miksei lolitakin) korkosaappaat, joissa on yksityiskohtana irrotettava pörrörusetti. Opinkohan käyttämään noin matalia korkoja :) ?


Näin tämä siis meni tällä kertaa, eikä lohtushoppailukaan riitä korvaamaan tapahtuman menetystä, mutta on vain nyt koottava itsensä ja toivottava vastaan tulevan uusia seikkailuja.


 -FreakyAngel