lauantai 16. helmikuuta 2013

Colorbook Doll

Tästä tasan viikon päästä tapahtuu mahtavia asioita! Oletteko muuten koskaan miettineet miksi on niin, että jos tiedossa on kaksi tärkeää tapahtumaa ne ovat AINA samana päivänä?


Ensiksikin Helsingissä Glorialla järjestään sellainen tapahtuma kuin Helsinki Lolita Convention,eli "tapahtuma japanilaisen lolita-katumuodin harrastajille ja siitä kiinnostuneille." Rimssuja, tylliä, kauniisti puettuja ihmisiä :) Itken jos en pääse. HelLo Con on ensimmäinen laatuaan ja sitäkin suuremmalla syyllä haluan olla sitä myös omalta osaltani kannattamassa!

Tapahtuman sivuille *klik*
Facebooksivuille *klik*

Toiseksi samana iltana (kuinkas muutenkaan) järjestetään Tampereella Club 10&Bar Groovessa jälleen Club Sauna Caliente, tällä kertaa teemalla Diva´s Night. Tapahtuman FB-sivuille tästä.
Eli voinko ensin perjantaina matkustaa Helsinkiin, lauantaina 10-19 hukuttautua tylliin ja kylpeä pitseissä, siirtyä Tampereelle ja 22-04 tanssia niin että katto syttyy palamaan? 


Onko mahdollista? Kestääkö kunto? Onko varaa? Mitä puen päälle????.....aaaaaAAAAAA kysymyksiä, kysymyksiä!!!!!

muttaku....haluan niin kovasti.

Tänään pääsin jo pikkuisen jalkeillekin, vaikka sainkin maanantaina ortostaattisen kokeen tehneeltä hoitajalta flunssatartunnan joka on (tietysti) heikentänyt oloa entisestään. Kaikesta on kuitenkin maksettava hinta, eli tunnin ylhäälläolosta sainkin viettää seuraavat viisi tuntia päivästäni unessa, tervetuloa kuume, oksentelu ja päänsärky :)

Mutta en tahdo valittaa sillä olin kuitenkin pystyssä! Ja pukeissa! :) Kuvatodiste!




I´m a colorbook doll! YAY!

-FreakyAngel