tiistai 15. lokakuuta 2013

Maatilan Prinsessa

Palataanpa ajassa taaksepäin eli takaisin "etelänmatkalle" ja lomapäivään numero kolme, jolloin poikkesimme lopun perheen luona. Synttäritarjoilut odottivat meitä, itse synttärisankaria ei vain näkynyt. Hän täytti 11 vuotta ja oli muiden vieraiden kanssa metsässä pelaamassa kuulasotaa :)

Maatilan Prinsessa

Kävimme sitten samalla (tietysti) morjenstamassa hevosia. Ja olivathan ne varsat keväästä kasvaneet.Toiset varsat olivat kesyjä kuin mitkä ja yrittivät päästä syömään kameran.


Toiset taas ujoja eivätkä tulleet rapsuteltaviksi.


Aikuiset hevoset kyllä suorastaan kinastelivat vuorostaan päästä huomion kohteeksi.


Joillakin oli ollut rajummat leikit riimusta päätellen :)


Minde's Melody oli jo iso poni! Keskustelin sen kanssa josko se lähtisi farmarin takatilassa lappiin käymään......valitettavasti tämä heppa oli toista mieltä. Sille tuli kiire paikalle vahtimaan ettei sen adoptiolapselle vain tehty mitään.Koko lauma nautti viimeisistä syysauringon rippeistä. Talvikarvan kasvatus oli kuitenkin jo selvästi käynnissä, kuten myöhemmin paidastani päättelin.


Tulipas kertakaikkiaan kotoisa olo olla taas tuolla hevosten keskellä! Sinne jäi lauma aidan taakse kun me suuntasimme Aten ja Kaisan kanssa mökille, jonne Elisakin piipahti Helsingistä saunomaan ja hengailemaan.


Päivänä neljä eli lauantaina palasimme lappiin, tällä kertaa Kaisa matkassa. Hänen lomansa vasta alkaa, ja kaikkea kivaa on suunnitteilla!

-FreakyAngel