torstai 10. lokakuuta 2013

Syysloma!

Eilen alkoi syysloman vietto, täällä siis todella mainiot tunnelmat! Tämä lomaviikko vierähtää etelänmatkalla, tulkoot vain YleX:n pojat Kemiin mutta me suuntaamme vastavuoroisesti pois pohjoisesta! Kyllähän täällä jo puolitoista kuukautta oltiinkin, eli taatusti enemmän kuin tarpeeksi. Aivan vielä ei ole lunta pyryttänyt, joten matkaan lähdettiin toiveikkaasti kesärenkailla. Ensimmäinen lomapäivä vietettiin Oulussa ja matkaa jatkettiin vasta yöaikaan.

Aamukahvi Oulun Coffee Housessa jota pidän Suomen parhaana - rakastan noita lökösohvia! Sisällä kahvilassa oli rauhallista vaikka kadulla ohi virtasikin keltaisien muovikassien rynnäkkö. Ehdin laskea 53 pussia pelkästään matkalla parkkipaikalta CH:lle. Myöhemmin päivällä Pannukakkutalossa viereinen asiakas kertoi toiselle Stockan olleen aivan täyteen ammuttu, mutta Itiksen Stockalle kuulemma mahtuu hyvin sekaan jopa Hullujen päivien aikanakin.Appelsiini-Coffee Mocha oli uusi tuttavuus. Maku hyvä, pehmeä ja samettinen, mukava twist perinteiseen Mochaan. Miinusta appelsiininkuoren (?) paloista jotka tukkivat pillin ja ovat inhoja niille jotka eivät tykkää palasista tai hedelmälihasta mehussa. Huomaan olevani kaavoihin kangistunut - käyn aina samoissa ravintoloissa, vaikka annokset vaihtuvatkin. Mutta esimerkiksi juuri Oulun Pannukkutalon tuotteet vain ovat parhaita, sujuvasta palvelusta ja paikan tunnelmasta puhumattakaan. Nauttimamme vadelma-valkosuklaapannukakku kermavaahdolla ja tomusokerilla oli itse täydellisyys ja saa meiltä täydet kymmenen, ei vaan yksitoista pistettä.


Varsinainen lomashoppailu hoidettiin Paljekirppiksen ja Second Hand Storen lisäksi Zeppeliinissä. Oulussa nimittäin satoi joten sisätilat kummasti kutsuivat :) Niin jäi Disturb jälleen käymättä, viimeksi Oulussa ollessamme se oli juuri mennyt kiinni. Cipo&Baxxit saavat siis vieläkin odottaa. Spirit Storella onneksi oli korvaavat alet, sekä osta 4 maksa 3 diili. Hankin sinne kanta-asiakaskortin, syystä että sen saa pinkkinä. Pitäisiköhän värjätä hiukset vaaleiksi?


Päivän asu piti sisällään seuraavaa:

toppi: Brooker
lyhyt huppari: Broadway
printtihame: Odium Clothing
legginsit: Veljekset Keskinen
kengät: Demonia Camel
huivi: ei ehkä sopivin mutta pitää kaulan lämpimänä :)


Lopultakin uusia käsikoruja. Piti kyllä hankkia jotakin niititöntä (omistain vain niittirannekkeita, ihme homma) mutta toisin kävi. Ovathan ne sentään niiteistään huolimatta söpöjä kuin karamelli. Testasin reissuun myös Atelta saamani kynsilakat. Barbiekynnet, joiden kimallukselle kuva ei tee oikeutta, on tehty pohjalakkana neon pinkki matta ja päällä erittäin hienojakoinen kimallelakka, putelien kuvat löytyvät pari postausta taaksepäin.


Sain Atelta jo ensimmäisen joululahjankin! Spirit Storen musta pitsihihainen lyhyt bikermallinen nahkatakki on kutsunut minua ympäri Suomen...aina väärässä koossa. Nyt löytyi se kauan kaivattu xxs joka istui kuin valettu ja Atte paineli kassalle takki kainalossa ennenkuin ehdin sanoa mitään. Sovin itseni kanssa että kyseessä on joululahja. Atte hemmottelee minut pilalle, se on totta, mutta arkisemmin ajateltuna hän ehkä on vain kyllästynyt kiertämään Spirit Storeja :)


Maisemaa piiskaava sade ei tauonnut vielä illallakaan, onneksi Aten ajamista ei tunnu hankaloittavan mikään. En voinut olla hymyilemättä ja ottamatta kuvaa kauppakeskuksen parkkipaikalta- ankeista olosuhteista ja syyssateista huolimatta on ihanaa kun joku jaksaa silti hymyillä.


Koitetaan olla yhtä positiivisia.

-FreakyAngel