sunnuntai 6. tammikuuta 2013

"Coffee's like crack to white people."

-What's the matter with her? 
-I think it's caffeine withdrawal. Coffee's like crack to white people.

Elokuvasta Bring It On: All or Nothing

Päästyämme parin mutkan kautta Punkalaitumelle Kaisan luo hänkin totesi haluavansa viettää synttäreitäni shoppaillen ja minähän en kieltäydy (jatkot!) joten torstaina lähdimme vielä Lempääläänkin Ideaparkin alennusmyyntejä tsekkailemaan. Ja juomaan kahvia, määrättömät määrät kahvia. Teimme kahvilakierroksen, ja se oli niin fiksua, jotta...

Olen hiukan yliaktiivinen kofeiinia nautittuani. Kofeiinia ja shoppailua. Yli Aidan-leffasta tuttu orava saa ainostaan liikahtaneita kuvia. ( Joo, näyttelin siinä. Luonnerooli. :) Lopuissa kuvissa oli enää vain sumeita viivoja. Mmmmm.


Kassien määrästä voi päätellä että jotain tuli ehkä ostettua :) Kultakengät Spirit Store tai tässä tapauksessa Flamingon Klick.



Päivään kuului myös herkkujäätelöä. Kanelicappuccino ja whiskycream-gelatot, instant sugar high :)  Sitten mentiin äidin luo Sastamalaan purkamaan kasseja. Tälläistä mm löytyi (tänne rupea kaikkea laittamaan):





Enjean kullankimaltavat Iron Fist-hupparit ja mahtava Marilyn t-paita Leather Heavenistä, Ideaparkissa kun on nykyään sellainenkin.



Bubblegum-tuubihuivi/tuubitoppi Ginatricot, alkkarit Gina Tricot/New Yorker. Bershcan peruspoolot Warehousesta samoin kuin nuo Iron Fistin paljetti-kimalle-vampyyri pillifarkut jotka oli vain.pakko.ostaa. Kaikki mikä on niin kamalaa että se on jo hienoa löytyy varmasti minun kaapistani. Ja hei, puoleen hintaan. :)


Nämä Abbey Dawnin tekonahkashortsit eivät olleet alennuksessa (kun lähdette innolla hakemaan) eivätkä (yllättäen) ihan ilmaiset, mutta se hyvä puoli on olla kahden kaverin kanssa liikkeellä että he molemmat haluavat ostaa sinulle synttärilahjoja. Täältä tullaan, Colors festarit! Shortsitkin siis Warehousesta, samoilta seutuvilta kuin Iron Fistit ja Metal Mulishat. Tuo Warehouse kannattaa muutenkin aina käydä katsomassa, sieltä saa esim. Spirit Storen kenkiä ja vaatteita puolet halvemmalla kuin naapurissa olevasta Spirit Storesta...Itse asiassa ihastuimme shoppailuun (ja kofeiiniin) niin paljon että seuraavana päivänä menimme uudestaan! Halusin vielä käydä hakemassa pari kaihertamaan jäänyttä juttua New Yorkerista (IHANA suuri hopeinen tähtikaulakoru!) mutta ylläri tuossa liikkeessä kaikki loppuu jos et sitä heti osta. Möh.

Päivät ovat kuluneet jonnekin ja on ollut niin paljon tekemistä että postauksiin ei vain ole ollut aikaa, mutta yritän saada tuon loppulomankin päiviteltyä tässä parin päivän sisään. Näin kavereita sekä Lappeenrannassa että Klaukkalassa (kun oltiin samalla suunnalla XD ) ja mökkeilyn ja sen sellaisen (ostoskeskus,ostoskeskus,ostoskeskus...lappeenranta,kouvola,vantaa,lempäälä) tein vielä yhden jutun hyvin extempore. Kutsutaan sitä vaikka loppuhuipennukseksi.

-FreakyAngel