sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Mucho Kawaii !!! (mini-photoshoot)

On tullut tänä viikonloppuna vähän tuijoteltua Ourania (Ouran Host Club-anime) kun Tamaki-senpain sanomiset kummittelevat päässä :) Atte siis siteerasi Tamakia asuni nähdessään ja olkoon nyt otsikkona. Kävimme tuossa aamupäivällä viemässä yhden luokkatovereistani työharjoittelu-paikkaansa ja sen jälkeen (kun aurinko oli jo mennyt pilveen ja alkanut sataa lunta, tietty) Atte nappasi muutaman kuvan. Kymmenessä minuutissa sain nenäni ihan punaiseksi, eli kesää odotellessa :)


Pimeää kuin petolinnun p...    mutta ei nyt välitetä siitä. Paita Madonna, pipo Keskiseltä, korsetti Hell Bunny, hame (tuubihuivi XD) Gina Tricot, tuubisukat Seppälä, kengät Vox, peruukki Plastikhaar, reggaesukat & lapaset Hand Made by Kaisa<3




 








Sitten vielä pari Making Offia ettei totuus kuvaamisesta pääse unohtumaan :D


Huomenna alkaa kolmen viikon työharjoittelu myös minun osaltani (osa meistä aloitti jo nyt viikonloppuna) ja jos saan luvan ottaa kuvia päivitän tännekin kuulumisia myös sieltä. Jos en, keksin jotain muuta :D, täyttä hiljaisuutta ei siis ainakaan tule. Onnea kaikille harjoittelupaikkoihinsa!

Viikon mietelause:



Kuva täältä,. Loistava sivusto muuten.

-FreakyAngel

Ei kommentteja: