tiistai 1. tammikuuta 2013

Happy birthday to...ME!

Jos voin siirtää joulun, voin siirtää syntymäpäivänkin. Oikeakin päivä on kyllä tammikuussa, mutta olen silloin työharjoittelussa eikä pikkupaikkakunnalla kummoisia bileitä muutenkaan järjestetä. Ajatus heräsi aika pian saavuttuamme Lappeenrannasta Helsinkiin (tai no Vantaalle) kun Jumbossa pyöriessä aloimme kaipailla Flamingo Span k20 Welness-osaston kiireetöntä ja rentouttavaa tunnelmaa. Koska en ole "emmehän me nyt voi"-ihmisiä kävelimme Cumulus-hotelliin kysymään huonetta. Vaikka uusi vuosi onkin hotelleissa täyttä aikaa asia järjestyi ja saimme vielä toivomamme Kupliva-paketin synttärini kunniaksi! Hotellin puolesta huoneessa siis odotti pullo kuohuviiniä ja suklaat, itse lisäsimme mukaan vielä juustotarjottimen, viinirypäleet ja mansikat. (Jumbon citymarket on kuningas:) Lisäksi näin varmistin pääsyn shoppailukierrokselle vielä maanantainakin! Löysinkin itselleni synttärilahjaksi kullankimaltavat paljettilenkkarit Click:istä, siellä kun on nyt KAIKKI kengät tarjouksessa :) samat kengät viereisessä Spirit Storessa maksoivat 20 e enemmän...vähältä piti etten alennusten vuoksi sortunut ties mihin ostoksiin, kuten eräisiin sinipinkkeihin mokkakorkkareihin jotka olisivat tuhoutuneet ensimmäisellä askeleella etelä-Suomen "talvessa"

Virallinen vuodenaloitus tapahtui Flamingon W Nightclub NYE 2013-bileissä, jossa settiä vetivät mm Alex Kunnari ,Johnny Wilde ja K - System. Pyörittelin sitten valotikkuja kun poitakaan ei ollut mukana :)
Mukavia ihmisiä oli liikenteessä (kuin myös vähemmän mukavia, olin elämäni ensimmäisessä baaritappelussa!) ja sain parikin kutsua jatkoille mutta hotellihuone ja aamupala kutsuivat enemmän. Viiden aikaan nukkumaan menneenä en kyllä ollut aamiaispöydässä kovin edustava näky, mutta mutta...

Onneksi ei ole mitään mitä riittävä määrä kahvia ei ratkaise, joten tänään luovutettuamme huoneen tulimme Flamingoon (ei kyllä paljon vaihtoehtoja tänään kun kaikki muu on kiinni :) Roberts Coffeehen ja kokosimme pöydän täyteen Frappeja, Coffee Mochaa kylmänä ja kuumana, Hunterin ja erilaisia kakkuja...Robertsin Snickers kakku ja Rocky Road ovat muuten synttäri menu minun makuuni! Myyjättäret katsoivat ehkän vähän pitkään. Ehkä vähän.

Syömisten jälkeen teki mieli suolaista ja samalla kun haimme poppareita elokuvateatterin kanttiinista huomasimme juuri alkavan Hobitti-päivänäytöksen. Mikäs sen mukavampaa, varsinkin kun oli juuri syöty vatsat täyteen. Hotellipakettiin kuuluu siis kylpyläliput joita emme vielä olleet käyttäneet mutta kylpylään menimme mieluummin hiukan myöhemmin. Sen verran oli pakettia viime vuodesta muutettu että 2,5 tunnin sijaan oli nyt rajoittamaton aika, mikä olikin kiva yllätys. Flamingon k20 puolesta kun EI tahdo lähteä pois, on se vaan niin mahtava! Kävin minä myös kaikki liukumäet "avoimella puolella" läpi, meinasin hukkua villiin virtaan, kaatua Tube-mäessä (Atte antoi VÄHÄN vauhtia :) ja nauroin ja pelleilin antaumuksella suurten kelluvien patjojen päällä. Toisin sanoen vietin kertakaikkiaan hyvät synttärit, FreakyAngel 5 v :D

Kamera on autossa joten kuvat saavat jäädä, käyttäkää mielikuvitustanne. Avainsanat ovat kofeiinin yliannostus, rosmariinisauna, Gina Tricotin valkoinen hapsumonokini, valotikut ja hyvä meininki. Aijuu ja kultakengät, niistä voitte myöhemmin saada kuvankin :) Nyt olenkin aivan voipunut ja odottelen ravintolassa ruoan saapumista, se näyttää tuossa tulevan joten see Ya later!

-FreakyAngel