keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Shopping-season

Kun näitä viimeaikaisia postauksiani (ja tätä) katselee, voi mitä ilmeisimmin todeta yhden asian. It must be shopping-season. Hirville ja muille on omansa, miksei siis myös vaatteille.

Edellisessä osassa lomakertomuksia olimme päässeet parin mutkan kautta Punkalaitumelle ja ehtineet viettääkin siellä pari päivää. Perjantaina oli tarkoitus lähteä Jyväskylään Colorsseihin (reivit) ja pyörittää ehkä vähän poitakin, mutta olimme yksinkertaisesti liian myöhään takaisin mökillä ettemme olisi enää ehtineet. Kuka nyt lomalla katsoo kelloa ?! Niinpä luulimme loman olevan viikonloppua vajaa ohitse, saunoimme, pakkasimme ja ajattelimme suunnata lauantaina takaisin koululle vaikka bileet jäivätkin välistä.

Nyt olemme siis lauantai-aamupäivässä, mökkitien päässä auto pakattuna ja T-risteys edessä. Odotamme että traktori menee editse jotta pääsemme kääntymään vasemmalle kohti pohjoista.  Ilma on pilvinen ja harmaa, autossa soi vaimea musiikki.

F:Se oli sitten siinä se loma.
A:Onhan tässä kaksi päivää vielä periaatteessa.
F:No niin, mutta täytyy levätäkin ja sulla on sitä lumenajoa sunnuntaina ennen kuin muut tulee.
A:Niin...

Hiljaisuus.

F:Tiedätkö mistä mä olen ilonen?
A:No?
F:Siitä että mä löysin niin paljon kivoja juttuja eikä tarvinnu olla koko lomaa paikallaan. Ja kultakengistä, vaikka ne ei ollutkaan NE kultakengät. Aattele että me ollaan nyt käyty melkeen jokasessa Suomen New Yorkerissa!
A:Missä ei olla?
F:Hyvinkäällä, siellä on se joku uus kauppakeskus. Siellä on Spirit Store ja Sunny´s Fashionkin.
A:Hmmm...
F:Mitä?
A:Mennäänkö Hyvinkäälle?
F:Oishan se kiva mutta sitten sä olisit ihan kuollu koululla, eikä meillä oikeen olis enää varaa.
A:No niin...

Hiljaisuus.

F:Aattele se niin että oikeelle rahat, vasemmalle henki.

WRRRRRRRMMMMM autonmoottori, joka kurvasi oikealle (Hyvinkää) vieden meidät ja puoli tienpenkkaa mukanaan. Mikään ei ole parempaa kuin A. Loman jatkaminen B. Suunnittelematon Seikkailu!

Hyvinkää ja Kauppakeskus Willa saavutettiin noin puoli kolmelta, jättäen 3,5 tuntia intensiivistä shoppailuaikaa. Koska oli tämänkaltainen kiire, oli parasta heti alkuun boostata itseään milläs muullakaan kuin kahvilla. Kunnon bloggari kuvaa kaiken minkä syö ja unohtaa itsensä. En ottanut asu- enkä edes tilannekuvia koko päivänä. En muistanut. Pitänee huolestua.


Se on kakku! Kuinka...kuvaavaa.


Se on kahvia!


Sekin on kahvia! Piknicistä!


Tämä puolestaan ei ole jäätelö vaan tikkarileivos, eli kakku joka näytti hyvältä mutta oli mautonta ja pahaa. Vähän kuin...aurinkokuivattua pahvia.

No niin, pikku kahvilamasennuksesta huolimatta Willa oli mahtava! Olen hiukan kranttu mitä tulee asioiden ostamiseen muualta kuin kirppareilta (olen addikti) tai goottiliikkeistä, mutta Hyvinkäällä kaikki hyvät mestat olivat saman katon alla ja monta muuta uutta tuttavaa. Voisin asua siellä, yläkerrassa olikin joko hotelli tai asuntoja :) 

Juttu venyy, mutkittelee ja tekee pari serpentiinimutkaa ensi kerralla, tämä oli vasta alkua. Nyt kuitenkin vielä Willan parhaat ostokset:


THE KULTAKENGÄT!!! Nämä näin kadulla, ihastuin, löysin Spirit Storelta, ihastuin lisää, ostin vaatimattomammat versiot koska ne olivat alessa ja nämä eivät, haaveilin näistä joka ikisessä Spiritissä, ja nyt löysin Willasta puoleen hintaan! MAH KENGÄT! 

Kukaan ei tietenkään muista sitä Simpsonit-jaksoa, jossa pääosassa on Lady Gaga? Noh, keskustelu menee näin:

Lisa: Are You crying...glitter?
Lady G: Tiny diamonds. Hurts like hell!

Mulla on kengät jotka kakkaa glitteriä joka askeleella!!! :D Talking about adding SHINE into Your life! Kyllä, minulla on oikeus iloita ja mennä pähkinöiksi siitä, että kenkäni kakkaavat glitteriä. Jos se on sinusta outoa, hyvä. Easily distracted by bright shining objects. "Väärät" versiot olivat siis nämä:


Kultaisia paljetteja. Yritin parantaa niitä noilla kengännauhoilla, yllättäen New Yorker (myös yläkuvassa). Vähän jouduin hinnan vuoksi tinkimään, eli ottamaan 38 vaikka näihin 37kin menee villasukka...

Muita kivoja juttuja, eli Baby Phatin farkut. Näitten inspiraatiosarja taas on America´s Next Top Model, jossa (ekan (vai tokan...) kauden voittajalle) sanotaan että hänen pitäisi olla pienempi. "But I´m only size 2!" hän vastaa johon kommentti on "Models are size zero." Nämä farkut ovat USA 0...oi kuinka tunnen itseni malliksi :D



On niissä kivat printitkin. Nämä Fascinaten erillisellä vyötärö"korsetilla" varustetut farkut olivatkin sitten ranskalaista kokoa L. Etten pääse ylpistymään.


Kivaa pikkukamaa by New Yorker ja Gina Tricot.


Neon-toppi 2 e ja biksut 0,50. Kiva kuu tämä tammikuu ja joulualet. Jos rintsikat näyttävät tutuilta se johtuu siitä että sain pinkit vastaavat pre-christmas-lahjaksi ja pidin niistä niin että nyt synttäreiksi sain toiset. Suosittelen :) New Yorker, kuin myös nuo Royal-alkkarit. Kuninkaallista!


Samasta liikkeestä vielä Fishbonen GenuineApparel-salihousut, ja siihen loppuu. 


Voisin sanoa, että kannoimme kassit autoon ja lähdimme sitten koululle, mutta valehtelisin. Kannoimme kassit autoon ja lähdimme...

jatkuu ensi numerossa.

-FreakyAngel