perjantai 11. tammikuuta 2013

Lähti taas vähän käsistä.

...etsimään ruokaa. Tietysti. Shoppailu tekee nälkäiseksi. Mistä? No Vantaan Jumbosta, sehän oli enää 50 kilometrin päässä ja kellokin oli vasta 17.20...(lauantai, kaupat menevät siis kuudelta kiinni) Hilkulle meni mutta 17.52 Atte pudotti minut Jumbon parkkihalliin lompakon ja kassin kanssa ajaakseen auton Flamingon puolelle ennenkuin jää kiinni poistumisruuhkaan. (Jäimme viikolla, tunti meni.) Minä kipitin Sittariin ja ehdin vielä saada parit paahtopaistipatongit! Jumbopatongit ovat hintaansa (alle 3 e) nähden parasta yöajeluevästä. Niille on oma tiski leipäosastolla, maistakaa jos ette usko. Lisäksi ostin viisi rasiaa mansikoita. Tietääkseni ainoa paikka Suomessa josta saa läpi talven laadukkaita mansikoita. Sitten kauppa kuulutettiinkin suljetuksi ja minä siirryin myös Flamingoon jossa Atte olikin jo vastassa.


Koska nyt olimme päätyneet jo 200 kilometriä päinvastaiseen suuntaan kuin minne olimme menossa, ei suinpäin paluuta voinut enää ajatella. Istuimme Robert´s Coffeehen tuumimaan mitä tekisimme seuraavaksi.  Oli kuitenkin lauantai-ilta, väkeä liikenteessä ja mahdollisuuksia auki. Miksi emme siis menisi pitkästä aikaa yökerho RT:hen? RT Partyhouse oli kantapaikkamme sen puoli vuotta jonka asuimme Nurmijärvellä, sijaitsee Järvenpäässä eli "miltei" matkanvarrella. Emme tosin tienneet onko koko paikkaa enää olemassa, mutta ainahan voi käydä vilkaisemassa...


Pikkuvikoja, se että kello oli varttia yli kuusi ja yökerhot aukevat mitä, yhdeltätoista...Atte soitteli kaverilleen Jäkeen mutta hän oli ajamassa Torniosta ja olisi ehkä yhdekseltä perillä. No, mutta onhan Flamingossa leffateatteri ja pikainen nettiinvilkaisu kertoi seuraavan näytöksen alkavan viiden minuutin kuluttua. Kiirenvilkkaa kamat kasaan ja rullaportailla mummoja kiilaten yläkertaan...ulos asti ulottuvaan jonoon! Oli sitten joku muukin saanut saman ajatuksen. Kun pääsimme kassalle, oli näytös loppuunmyyty. Keilausta tai hohtominigolfiakaan emme jaksaneet joten ei muuta kuin takaisin autoon ja pois.


RT:n ovien edessä epävarmuus lisääntyi, mitään ilmoituksia ei ollut ja netissäkin näkyi mestan viimeisin tapahtuma olleen syyskuussa. Koukkasimme matkalla Keravan kautta ja siellä näytti eräs vakipaikka sulkeneen. Vähän mietimme mitä nyt teemme, Tampereen Groove olisi houkuttanut paremman musiikkinsa takia ja odottelun sijasta olisimme voineet edistää matkaa. Päätimme kuitenkin ottaa riskin ja siirryimme Mäkkiin odottelemaan Aten kaverin kotiutumista. Hiukan yhdeksän jälkeen kurvailikin paikalle tutunnäköinen Hemi ja pääsimme pukeutumaan parempiin tiloihin. Kantaessamme kymmentä laukkuamme sisään totesimme että meillä on nyt vain vähän tavaraa kun viivymme vain pari tuntia :)


Minua tosissaan harmitti se Colorssien missaaminen, varsinkin kun olin katsonut kuteet jo kummallekin valmiiksi ja tehnyt vähän UV-teknisiä hankintoja, joten kaivoin asun esille, tuijottakoot ihmiset sitten jos huvittaa. Kyllä he tuijottivatkin, useampi otti videokuvaa kännykällään minusta illan aikana, en voi ymmärtää miksi eikä lupaakaan kyllä kysytty. :( Tästä voitte siis päätellä että paikka oli vielä pystyssä. Sisällepääsy tosin oli mielenkiintoinen sillä kortti ei käynyt ja poket ehdottivat Atelle että hän ostaisi olutta tai mitä aikoisimmekaan juoda ja nostaisi rahaa samalla. Jäin odottelemaan narikan luo ja silloin poke päätti kysyä minulta paperit. Siis käskettyään hakea olutta! WHAT? No, ikä riitti mutta valitukset sain vanhentuneesta passista :)


Ilta/yö sujui ihan rattoisasti, musiikista huolimatta bileet saatiin pystyyn ja pari kaveria Helsingistä liittyi loppuillasta seuraan. Ainut harmi on että Aten puhelin kuoli enkä saanut asusta kuvia, minulla oli siis päällä (tai, no, alla.) ne uudet Abbey Dawn minishortsit, neonpinkit verkkosukkahousut ja New Yorkerin mustat ja raitaiset ylipolven-säärystimet. Tuon Rave-hupparin pääkallot reagoivat UV-valoon ja kaiken kaikkiaan sain jonkin verran huomiota (ja mitä kummallisimpia lähestymisyrityksiä) valotikkuineni. Mutta minä VOIN mennä salihousuissa baariin. (Olin jo :)

Sitten tapahtuikin juuri niinkuin voitte kuvitella. Ajoimme ensin Lahteen ja siistä Jyväskylään ja siitä koululle, kahdeksalta aamulla olimme pihassa ja minä jäin purkamaan kamoja kun Atte lähti lumitöihin. Sunnuntain nukuimme, uskotteko? 

Ihan hyvä pikku reissu.

-FreakyAngel