sunnuntai 25. marraskuuta 2012

LIVE FAST DIE YOUNG

Toinen tähti oikealta suoraan aamuun. Minun tapauksessani samoilla silmillä suoraan Coffee Houseen. Melkoinen Mikä-Mikä-Maa tämä Seinäjoki onkin ilman välikuolemia vaellettuna. Atte ei hievahtanutkaan kun suuntasin kaupungille kahvin hakuun. CH:n mukava myyjätär lupasi minulle Coffee Moccaani tarjoillessaan että sillä pääsee uuteen alkuun, ja oikeassa oli! Kumarrus viisaalle myyjälle :)


Eilinen meikki paras meikki, eikös vain? Tänään oli aamupäivän ohjelmassa shoppailu, Attekin liittyi jossain vaiheessa seuraan. En tästä nyt mitään ostospostausta tee, kaikki mahdolliset ja mahdottomat liikkeet ja kirpparit tuli kierrettyä ja ostettua paljon tarvikkeita ja turhakkeita. Hyviä tarjouksia on näin joulun allakin, aina ei tarvitse odottaa sinne tammi-aleihin. Ja shoppailu on aina kivaa! Mitäs sanotte ihqusta hatusta by H&M? Oisko mun juttu?


Ainakin minulle saa ostaa sieltä kymmenen pakettia My Little Pony-laastareita! Sain nimittäin tästä kaikesta kävelystä sellaiset rakot jalkoihin että oksat pois. On se rankkaa kun on kivaa. Yhden aikaan olimme eräällä kirpputorilla seuraamassa huutokauppaa kun tajusimme miten nälkä on! Viimeksi olinkin syönyt edellisiltana. Siinä oli Citymarket lähimpänä joten suuntasimme sen kummemmin miettimättä sen kahvioon. Helppoa, nopeaa, vaivatonta.


Atte oli juuri näppäämässä kuvaa kun pöytämme viereen pölähti jostakin joulupukki kysymään onko Atella krapula. Siis mikä avausrepliikki?! Atte totesi että ei ole, kun en käytä johon joulupukki totesi ettei hänkään, lykkäsi meille Julia-karkit ja toivotti hyvää päivänjatkoa. WTF Seinäjoki?! :D

Selvittyämme päivän muista hommista on aika taas suunnata tanssilattialle...


"I don't care if the whole club is dead
'Cause the party's in my head
The party's in my head
If you won't let me in
Dancing on the street instead
'Cause the party's in my head
The party's in my head
I don't care about the VIP
'Cause every single DJ is inside me
If you dunno where to go
Stay close to me instead
'Cause the party's in my head
The party's in my head"

-September-


I´ts all about celebration of life.

-FreakyAngel