maanantai 19. marraskuuta 2012

Tavaraa taivaalla

Perjantain valvotun yön ja lauantain puolinukuksissa juhlittujen viisikymppisten jälkeen meitä kutsui sunnuntaina Seinäjoki, tai oikeammin Seinäjoen joulunavajaisten ilotulitus jota olimme mukana laittamassa. Muu porukka oli jo paikalla kun puoli neljän aikoihin löysimme Lakeuden Ristin vieressä olevaan puistoon jota parhaillaan rajattiin kulkukielto-nauhoin jotta pommeja päästäisiin rauhassa rakentamaan.



"Pommeja, JEE, POMMEJA!" sanoo Aten ilme (tuo poika ei ole koukussa räjähteisiin, ei...) ja ihan kohtuulliset määrät sitä tavaraa tänään taivaalle laitettiinkin. Kuulinpa jonkun yleisöstä sanovankin että olisi ollut jopa Uutta vuotta näyttävämpi tulitus. Tänään ammuttiin manuaalisesti eikä sähköllä joten kun kello löi viisi minä siirryin kameroineni nauhan taakse muun yleisön joukkoon, itse kun en ole niin ihastunut tuohon ampumiseen vaikka mielelläni olen mukana settejä rakentelemassa.


Poikien tehdessä vielä viimeisiä säätöjä minä ehdin sen verran käydä torilla että näin kansaa olevan kuin meren mutaa enkä meinannut päästä ajoissa takaisin :) Kaikki kaupat olivat auki ja lavaohjelman lisäksi jaettiin kuumaa mehua ja karkkeja. Pisteet kotiin, Seinäjoki! Sitten tulikin ongelma kun kamera ei halunnut ottaa yhtään ainutta kuvaa itse ilotulituksesta. Koitin lopulta videoida mutta sekään ei onnistunut, en tiedä mikä oli. Joten nämä harvat kuvat eivät tee oikeutta hyvälle setille, so sorry.







Pauke oli korviahuumaava kun se kertautui keskusta-alueen rakennuksista uudelleen ja uudelleen. Pölyn laskeuduttua ja siivottuamme jälkemme menimme vielä käymään Torikeskuksessa kahvilla kun se kerran oli avoinna. Siitä sitten ajelimme koululle ja nyt täytyisi alkaa piirtelemään koulun logokilpailuun jotakin (osallistuminen on pakollinen osa Atk-kurssia, mitä ihmettä ;P ) ja muutoinkin valmistelemaan kouluun menoa. Olen kyllä vieläkin ihan viikonloppufiiliksissä.

-FreakyAngel