sunnuntai 4. marraskuuta 2012

the Court of Braids: latest works

Eli nyt puhutaan tukkaa. Joitakin viimeisimpiä tukkatöitämme (on tässä toki sinetti- ja ompelupidennyksenkin tekoa omalle porukalle (hens:minulle) kokeiltu mutta koska ne eivät kuulu varsinaiseen genreemme vain lettejä ja rastoja tiedossa.) eli ne päät jotka lupasivat kuvansa blogiin asti esittelyssä.

-Sävyä hiuksiin. Kaikki tietävät miten vaivalloista erikoisväreillä värjääminen (ylläpito) on, joten leteillä saa pysyvämmän ja helpomman ratkaisun kampauksensa piristämiseen. Huomannette toisesta kuvasta kuinka nämä letit on myöhemmin lyhennetty omaan hiustenmittaan paremmin istuviksi.


-Näihin jää koukkuun. Ensin aloittaa vain muutamasta ja päätyy lopulta puolen pään kautta koko pään letteihin kuten tässä tapauksessa kävi. :) Puolen pään letit ovat myös ovela tapa hämätä vaikkapa takiaista baarissa..."Anteeksi, olette erehtynyt henkilöstä."


-rastat. Supernopeat laittaa letteihin verrattuna ja kuitenkin valtteina pituus, erilaisuus ja värimaailma.



-Vakaa ammattilaisuus. Kaikki on aina vakavaa kuin hautakivi varpaalla. (Laadusta ei tingitä.)


-Mainostamme tuotteitamme ja kannamme ne ylpeästi- the Court of Braidsin Kaisan uusi syksy/talvilook ja Aten vielä vaiheessa (lisäämme ruskeaa) oleva lettikeesi.


Kyllä pää-asia on aina pääasia.

-FreakyAngel