lauantai 8. joulukuuta 2012

Club Sauna Caliente (the Monkey, Turku)


 Ja sieltä kaivautuivat tanssikengät! Tämä se suuri juttu siis oli! Siis, siis: (selite tietämättömille kopioitu noiden Fb-sivulta.)


"Club Sauna Caliente - Finlands Nro 1. Exotic Urban Party proudly presents:


♛ SCANDINAVIAN DANCEHALL QUEENS & KINGS LINK UP +
THE GRAND SEASON FINALE 2012:


FRIDAY 7.12.2012 @ THE MONKEY, TURKU

On the mainstage (2nd floor) you`ll get to experience the MASSIVE dance showdowns by THE WICKEDEST Dancehall Queens & Kings and some of the best Dancehall Crews around the Scandinavia.

★ Your Host:
DJ NORLAN A.K.A MISIONARIO (CUB-FIN)
★ International Dj resident:
DJ PATUU (CHI-SWE)
+ surprise guest stars

We give you the most hyped pumping sounds of:
dancehall - reggaeton- hip hop - sexy r`n`b - soca - caribbean vibez
"

Hah, parasta! Edelleen tietämättömille, tulen- ja poinpyörityksen lomassa harrastan katutanssia ja olen aina innolla menossa hyviin eventteihin joissa soi musiikki eikä se roska jota normaalisti yökerhossa pakotetaan kuuntelemaan. Olemme olleet Sauna Calientessa kerran ennenkin, vahingossa Tampereella osui juliste silmään, ja silloin Club Kuubassa järjestetty tapahtuma oli IHAN HUIPPU! Hyvä Atte, pisteet kotiin!
 

 Se vain oli kumma juttu että kun saavuimme paikalle, musiikki soi ja ihmiset istuivat seinänvierillä kuin ala-asteen discossa. Siis mitä? Eikö tämä ole TANSSITAPAHTUMA??? Odottelimme aikamme kohteliaasti mutta lopulta nappasimme poit kassista ja painuimme avaamaan tapahtuman :D Ei tänne istumaan tultu! Heti sen jälkeen meitä tultiin kehumaan ja ihmiset uskalsivat lattialle...älkää olko niin arkoja, turkulaiset :) Vedin sitten illan aikana pientä taustashowta poilla aina kun oli sopiva tila ja tanssimiselta kerkesin.



Enkä minä edes ole niin hyvä tuossa pyörittelyssä. Mutta Jukka Poikaa siteerakseni: "Pitkään aikaan meillä ei oo ollut täällä hauskaa, meininki on mautonta ja nyt se pitää maustaa!"

Kunnon flavor saavutettiinkin illan aikana, kuolemaa ja tallaantumista uhmaten minä hengailin tanssijoiden ja yleisön jaloissa kamerani kanssa. Pitää meininki välittää!





"See The Thing about Life Is That Its/Its Just Too Short/Leave The Best behind and Only Then Youll Find /Theres More to Life than You First Thought" -N-Dubz (Strong Again lyr)

Ei ehkä ihan perusilta perus yökerhossa, vai :) ? Ja jos joku jäi miettimään illan asua, se kuoriutui minulle siitä kenkälaatikko-paketista. Rumaa käyttää salamaa kuvatessa mutta muutoinkaan ei valo pimeässä riitä.


Atte odottelee tuossa jo että saan postauksen valmiiksi ja lähdemme syömään. Vietetään nyt viimeiset kihlaviikonlopun rippeet ja suunnataan sitten takaisin kohti Sastamalaa.


-FreakyAngel