maanantai 31. joulukuuta 2012

"In my world everyone is a pony, and they all eat rainbows and poop butterflies."

 - Katy from the movie Horton hears a who.

Leffojen katselu Saimaan Rauhassa on nyt taakse jäänyttä elämää ja eilen ryntäiltiin jo koko muun Suomen ohella pitkin alennusmyyntejä. Sopivasti matkan varrelle sattuivatkin sekä Lappeenrannan että Kouvolan Veturin ja tänään vielä Vantaan Jumbon alelaarit. Hiukan jotain "pientä" kuvasin tännekin, sillä postaus ilman kuvia olisi vähän väritön.


Gootista hoppariksi yhdessä yössä...hope not, vaikka Aten uudet farkut ja hupparit ovatkin merkkiä Kani ja Tribal. Hyviä löytöjä tuntui muutoinkin itärajalla tekevän, Rosebullet, Dance, Mic Mac, McKenzie...kaikessa oli jotenkin enemmän blingiä (jopa hupparin nauhoissa) ja Seppälään astuessani Lappeenrannassa (Coffee Housen vieressä) piti palata ovelle takaisin katsomaan mihin minä olinkaan kävellyt kun ulkonäkö ja valikoima oli kuin hienommassakin ladylike-liikkeessä.


Yksisarvinen hupparissa ja pitsitaskut valkoisissa farkuissa. Kuka sanoo ei, varsinkin kun on 75 % alennus...tosin ulos kun katsoo, ei valkoinen ehkä ole se paras käyttöväri. Karvakenkäni ja Camelini pannasin jo kuran pelossa.


Eiköhän näillä hetken pärjää. Pakko on, kun huomenna ovat kaupat kiinni :)

-FreakyAngel