sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Venetian Carousel

Ei kestänyt pää olla koko viikonloppua näissä maisemissa. Päätettiin lähteä Keskiselle koska sieltä saa hyvää savulohisalaattia. Sanotaanko vaikka, että paikka ei varsinaisesti ole ihan naapurissa, mutta mitäpä sitä ei ihminen kuvattuaan kuuliaisesti koulutehtävää yömyöhään ja vielä aamullakin jo ruokansa eteen tekisi. Nautimme lauantaina siis kello viiden brunssin. Sitten jatkettiin kiltisti materiaalin keräilyä ilta ja tämä päivä ja vielä tulevakin yö menee videon editointiin ja loppujen pätkien kuvaamiseen. Työntäyteistä touhua siis. Palataan nyt kuitenkin näihin muutamaan lauantaiseen taukotuntiin, parit lähtökuvat jotka Atte nappasi ennen kuin nousin autoon. Hieno on ollut nyt tehdä kuvauksia, kauhea lumipyry ja -15 pakkasta!


Ruokaa, ruokaa! Tänä viikonloppuna ei juuri muuta sitten ehditty syödäkään. Herkullista savulohisalaattia minulle ja Aten rapea kana-juusto-pekoni-hampurilainen tikkuperunoilla (paksumpi kuin ranskis ja kuoret mukana) on varmaan paras hampurilaisidea ikinä. Ei pidä halveksua roskaruokaa, se pitää hengissä! :D


Tivoli Sariolan hevoskaruselli viihdyttää asiakkaita Keskisen pihassa, se sama jossa halusin ottaa kuvia jo sen ollessa kesällä Tampereen Kukkaisviikolla. Minua harmitti kun se ei silloin onnistunut mutta nyt otettiin shoppailun lomassa vahinko takaisin. Minulle nyt vain on ihan normaalia vaihtaa kuvausvaatteita vaikka keskellä Keskisen parkkista ja Atelle kiristää pvc-kenkiä ja korsettia 15 asteen pakkasessa. Muille ilmeisesti ei niinkään sillä yleisöä kerääntyi autolla seuraamaan toimitusta... :)

FreakyAngel presents: Venetian Carousel.


 Satumainen karuselli oli itsessäänkin upea näky hämyisessä talvi-illassa!




Sitten ei muuta kuin päällystakki pois ja menoksi. 






Harjoituskierroksen jälkeen oli aika vaihtaa asua vähän tivolihenkisemmäksi (Hell Bunnyn tyllihame löytyi Keskiseltä, leopardi-huivi samoin). Kätevää kun rekvisiitat saa metrin päästä :)

 






Tällaista settiä! Karusellihan siis pyöri koko ajan, lunta tuli taivaalta minä jäädyin hengiltä :D Kivaa oli silti, huippukivaa itse asiassa mutta tässä syyt miksi kuvia ei ole useampia. Atte koki myös joitain teknisiä ongelmia kameran kanssa, lienee olla aika ostaa uusi.

Supersuloinen laitteenpitäjä halusi lopuksi kanssani kuvaan :) Terveisiä vain Markku, päädyit blogiin : D


-FreakyAngel