sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Summer up! (kadonnutta kesää metsästämässä)

Kelit on täällä taas...

Lauantai-aamuna pomppasin ylös kello viideltä sellaiseen tuntumaan että tarttis tehdä jotain. Koska olen jo täysin kyllästynyt tähän kylmyyteen, harmauteen ja sateeseen suuntasimme katseemme täsmäsään puoleen ja sikäli kun Seinäjoella näkyi paistavan aurinko heitimme kamat kassiin ja lähdimme ajamaan sinne. Sieltähän se löytyi, kahvilan pihalta. Aurinko nimittäin.

Keskustassa oli joku tapahtuma meneillään kun pyörimme kauppakeskuksessa, mukavat alet käynnissä ja väkeä liikeenteessä. Silti onnistuin jotenkin taas tekemään perinteiset ja ostamaan ainoastaan kirpputoreilta. Pari paitaa ja toppeja, peruskäyttökamaa joita voi sitten hyvällä omallatunnolla tallitöissä tuhota.


Aurinko! Päivän asu oli suunniteltu mahdollinen vesisade ja lumiräntä/äkillisen takatalven saapumisen varalle. Paljon kerroksia ja käärittäviä lahkeita, noihin lenkkareihin saa tarvittaessa vaikka villasukat. Paita on kirpparilta, farkut Baby Phat ja glitterkengät Spirit Store.

Buustasin kesäfiilistä vielä kesäkynsillä, kävin viidensadan manikyyrissä ja otattamassa geelikynnet...no ei vaan, ostin Anttilasta ja vielä viimeinen paketti puoleen hintaan. Summer Up!



Pinkki glitterkukka löytyi kaverin hyllystä, kuuluu oikeasti hiuksiin mutta sopi niin hyvin kesäkynsiini että tein siitä jättimäisen sormuksen. Soveltaminen on sallittua.


Itselläni nuo päälle liimattavat kynnet pysyvät noin viikon kerrallaan eli hyvinkin ovat hintansa arvoiset. Sitäpaitsi ne peittävät ovelasti tallitöissä rispaantuneet kynnennysät joihin edes lakalla ei ole enää mitään vaikutusta. Instant lomalook viikonlopuksi. :)


Kuka arvaa mitä tässä kuvassa tapahtuu? No, Atelle tuli vältämätön tarve kiivetä. Aina ja kaikkialle. Joku ohikulkija pysähtyi vielä huutelemaan poseerausvinkkejä.



Kaupungilla pyöriessämme osui eteemme mainos Lehtimäellä järjestettävästä Ränkirokista, jonka esiintyjälistalla kellui myös Punainen Lanka, tiimitoverini Susannan bändi joka oli esiintymässä myös Juhannuksena. Lähempi tutkimus osoitti että Lehtimäelle Seinäjoelta ei ole matkaakaan paljon mitään ja viime vuodesta poiketen ovat kesätapahtumat jääneet nyt vähän vähälle joten illalla matkasimme täyttämään tyhjiötä. Ja arvatkaapa mitä? Aurinkoa riitti myös Lehtimäellä.


Kuuntelimme ensimmäiset keikat nurmikolla chillailen muun yleisön joukossa mutta sitten iski nälkä ja koska Alajärvi on tuossa jo ihan naapurissa lähdimme sinne kebabille. Alajärveltä saa suurimmat kebabit ikinä.

Hiipuvassa ilta-auringossa tuli pitkästä aikaa myös kuvattua vähän.











Atte kahlasi kuvaamisen ajan urhoollisesti polviaan myöten vedessä ja lisäksi kantoi minut tuolle kalliolle ja takaisin. Pisteitä :)

En ikinä muokkaa kuvia suuntaan tai toiseen, mutta nyt pitäisi kyllä noille väreille tehdä jotain kun auringonpaisteesta huolimatta tuli kuvista ihan mustia. Niin käy muuten aina, jos itse onnistuu niin kameralla vippaa ja jos kamera onnistuu niin itse heiluu jotain kummaa tai vääntelee naamaansa.

Takaisin Ränkirockiin ehdittiin juuri parahiksi ennen Punaista Lankaa.



Toivottavasti tänään jatkuu hyvä kesäinen meininki. Katsotaan kuinka käy. :)

-FreakyAngel