sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

The fabulous bikinipost


Minulla on tapana hankkia vähintään yhdet uudet bikinit vuodessa. Vaikka en tarvitsisi ja vanhat olisivat vielä ihan hyvät. Vaikka olisi jääkylmä taivaalta-sataa-jääpuikkoja-kesä. Sitäpaitsi, onhan aina kylpylät ja rantalomakohteet. Ja takapiha. Uusissa bikineissä on se erilainen fiilis.


Viime vuoden bikinit olivat niin kivat  (koristekiviä!) että luulin jo jättäväni tämän vuoden ostamiset väliin, kunnes viime viikonloppuna kofeiinihuuruissa kävelin Seppälän aleihin. Ja sain sovituskopissa kuningasidean. Nyt kuulolle kaikki isorintaiset. Kuin myös lisäbuustia kaipaavat, diy-henkiset jne. Ensi kesän hitti tulee tässä.



Jos sinunkaan suosikkikuosissasi ei ikinä ole kokoja, ohuet narut painuvat niskaan tai tukea ei ole riittävästi niin ei muuta kuin kuppimalli alle ja lappu päälle. Kivoissa väreissä tietty. Pinkki kuppi alla ja musta lappu päällä voisi sekin olla tosi hyvän näköinen.


Kikattelin puolihysteerisesti sovitellessani noita kirjavia, ne kun ovat a-kupille lisäravinnoksi muokatut maximiserit. Ei silleen oo kato täällä tarvetta. Toimivat minun kohdallani enemmän minimizerinä, mutta tahdoin juuri tuon kuosin ja piste. Pinkit hapsut ovat sentään aina pinkit hapsut, ja tällä tyylillä välttyy vilauttelulta. Sitä paitsi ovat niin tukevat että voin vaikka juosta. Tai mennä vesiliukumäkeen. Tai sukeltaa. Pelkäämättä. Naiset tietävät mistä nyt puhutaan, miehet ihailkoot vaikka todistusaineistoa.









Puoleen hintaan kun olivat sain sitäpaitsi kahdet yhden hinnalla. Summer is saved.


Nyt kelpaa taas hengailla auringossa jääkylmän vesimelonin ja kirjan seurassa jääpalojen kilistessa lasin reunoja vasten. :)

Sitten vielä viime kesien hankintoja:



Monokinit eivät ehkä ole parhaita rusketuksen hankkimiseen, mutta ne ovat ilahduttavan monikäyttöisiä biletoppeina. Kuva viime talvelta, ulkona hanget korkeat nietokset...Tuolla hopeisella ihanuudella puolestaan pysäytin biitsipelit Yyterissä...kahdeksalla kentällä samaan aikaan ;)





Kaikki bikinini ovat Suomesta hankittu, miinus yhdet Unkarin matkalta mukaan tarttuneet. BlackMilkiin en ole vielä sortunut, mutta katsellaan :)


Kesäkesäkesäkesäkesä,

-FreakyAngel

Ei kommentteja: