maanantai 16. heinäkuuta 2012

The Court of Braids: Braiding Party.

Muutaman kerran vuodessa tulee julkaistua joitain esimerkkejä tehdyistä tukkatöistä ja nyt on taas se hetki. Toiminnantäyteinen viikonloppu on takana, sen lisäksi että muutin Tampereelle olin myös läpi yön jatkuneissa, aivan loistavissa pikkujouluissa. Kyllä, pikkujouluissa. Siellä kehittyi sattumalta myös aivan uudenlainen idea joka sopii ohjelmaksi niin lastenkutsuihin kuin polttareihinkin. Tiedättehän Tupperware-kutsut? (Tai minkä tahansa tuote-esittelyn/myynnin joka tulee kotiin tai juhlapaikalle botox-bileistä lähtien). Lettibileet toimivat hiukan samalla tavoin. Letittäjällä (kuten minä) on mukanaan muutamaa väriä hiuskuitua ja ehkä jokusia valmisrastoja, niistä saa jokainen valita mieluista väriä ja pituutta, jotka sitten laitetaan tukkaa piristämään juhlinnan lomassa. Juhlijoiden määrästä (eli miten illan aikana ehtii) riippuen saa 1-10 lettiä luomaan yhteishenkeä ja bilemeininkiä siinä missä samanlaiset rintaneulat tai teepaidat. Letithän pysyvät niin pitkään että maanantai-aamuna töissä tai koulussa ei sitten tarvitsekaan kuin vilkaista peiliin palatakseen juhlatunnelmiin. Tätä kokeiltiin nyt käytännössä ja hauskaa oli (minulla ainakin!), lettejä laitettiin jopa partoihin :) Homma ei ollut alkujaan suunniteltu, vaan minun piti koristaa parin tytön tukat ja kuitu oli heidän eli siksi siis tämä miehekkään pinkki väri...tässä näette muutaman kuvan ensimmäisestä Braiding Partysta:

 yläkuvat pyydetty, eivät minun

Ja valmiina:



Voin kertoa että porukan päässä liehuvat kirkkaan pinkit letit nostivat ilon ilmoille, vielä enemmän ehkä bileiden jälkeen vaikken olekaan kuullut työkavereiden kommenteista. No ei, ei niitä ole pakko pitää ja saa ne pois ;) Enkä minä koko iltaa ollut vain kädet kuidussa, ehdin välissä heittämään talviturkin ja tanssimaan pöydällä.



Illan aikana paikalla kävi kahden bändin lisäksi myös paloauto sekä ambulanssi, tae hyvistä juhlista XD

Minun kuvassa näkyvän rastapääni lisäksi on saatu aikaan jotain muutakin kesän kiireistä huolimatta:


 Matching Hair. Tulishowta varten rakennellut kampaukset.



Aten kihara pikkulettitukka  alkukesästä:



Kaisan useammasta sävystä per letti sekoiteltu natural look:




Sekä Ainon sinimusta kesätukka.


  Nyt kun vielä saisi takeen siitä, että aina kuvia ottaessa paistaisi aurinko mutta minkäs teet, näillä mennään. Tänä kesänä kun muutenkaan ei aurinkoa niinkään ole näkynyt, ja kun näkyy niin seuraavaksi sataa. Juhlistimme perjantaista muuttoamme Aten kanssa hakemalla Sokoksen Herkusta savulohta, erikoisjuustoja ja CupCakeja piknik evääksi Laukontorille Tammerfestin kaikuja veden yli kuuntelemaan ja viettämään aikaa lämpimässä ilta-auringossa. Kaija K taisi juuri ehtiä keikkansa loppuun ja sitten istuimmekin autossa rankkasadetta paossa. Maistuivat ne eväät toki sielläkin. Hyvää kesää itse kullekin, satoi tai paistoi!

-FreakyAngel