perjantai 27. heinäkuuta 2012

Dilemma.



Kun on useamman vuoden työskennellyt/asunut Tivolissa sitä on ehdollistunut siihen, että koti on siellä missä on maailmanpyörä. Vieraassakin kaupungissa löytää helposti takaisin kentälle sillä MP siintää kohtuullisen kauas. Tampereen Kukkaisviikot alkoivat tänään ja nyt Keskustorilla seisoo Tivoli Sariolan maailmanpyörä, joka on vieläpä samanlainen kuin Suomen Tivolin, pienempi vain. Täytyy varmaan pystyttää teltta keskustorille, tuntuu niin väärältä ;p


Onkohan tällä "lasten mallilla" puoliksikaan sellaista luonnetta kuin sillä jota minäkin rakentelin...? Oi niitä aikoja :p

Kukkaisviikon ja viikonlopun alkamisen kunniaksi istuimme Aten kanssa torin rantaan pikku piknikille auringosta nauttimaan. Kukkaislavalla oli bändejäkin mutta melutaso tuolla itse tapahtuman keskipisteessä oli kohtalainen, joten suosimme rauhaa ennemmin :) Katselimme jalkojen ali uivia kaloja ja ruokaa kerjäämään saapuvia varpusia. On se hienoa kun vihdoin on kesäinen sää!

  
Hehkutan auringosta ja onnistun näköjään istumaan varjossa. Hyvä minä. Onneksi Atte onnistuu aina eikä mansikoita parempaa kesäretkievästä ole, varsinkin kun niitä tuollakin torilla useampi koju myy. Eikä ole pitkä matka myöskään Sokoksen kuppikakuille saati Caramel Ice Latelle...en minä ole urautunut tai mitään.



En ollutkaan pitkään aikaan kahvia juonutkaan ja sehän vaikuttaa minuun kuin alekuponki mummoon. Repeilykuvia en viitsi tänne laittaa mutta sen sijaan saatte tutoriaalin Crocksien oikeaoppisesta jalkaan laitosta by Atte.

 



On se hauskaa kun on hauskaa. Hyvä ettemme keikahtaneet laiturilta veteen eikä kamerakaan päätynyt sukellusretkelle. Tivolimeiningin kunniaksi tein muuten tivolihenkiset kynnet.  Kyllä kelpaa mennä heppakaruselliin nyt!


-FreakyAngel