maanantai 23. heinäkuuta 2012

Lisää Tuli.

Eli lisää tuli tulikuvia tuli lisää ts. Insert a Fire. Toisin sanoen olimme Kaisan (the Court of Braids) ja hänen äitinsä yhteensä 75 v- synttäreillä ja päädyimme pyörittämään tulta. Yllätysnumero joka ei jättänyt ketään kylmäksi. (Ohhoh kuinka näitä sanaleikkejä nyt satelee...). Kiitos kuvista ne ottaneille, itse tiedätte keitä olette.


Ensin pakolliset juhliinlähtö-kuvat. Pakolliset, koska kun tulishow päätettiin tehdä olin jo vaihtanut mustikanpoimimiseen varaamani vaatteet päälle ja näytän vähän eripariselta Atteen verrattuna. Henkilökohtainen ongelma joka tuskin häiritsee ketään muuta kuin itseäni. Kyseessähän olivat leppoisat kesäjuhlat ilman punaista mattoa, uimaan ja saunaan, herkkupöytään ja vaikka mustikkametsään oli ihan soveliasta mennä eikä iltapukua vaadittu :) (Koska joku kuitenkin pohtii kysymystä että kuinka nyt kesken juhlien).

 
Lahjaksi tekemäni keraaminen ruusu, kortin teki äitini (yläkuvassa vierelläni poseeraava lady) jonka korttipaja alkaa olla jo käsite. Itse innostuin muovaamaan massaa viime viikolla eli keittiön pöydällä kukkii nyt kokonainen ruusutarha maalausta vailla. Kreppipaperiruusun väkertelin sointumaan kortin kanssa.

Sittenpä asiaan eli meidän yllärishowhun, joka siis oli yllätys myös meille esiintyjille. Kello kolme kesäisenä lauantaipäivänä ei ole ehkä parhaat puitteet tulien näkymiseen, mutta kyllä ne paloivat. Aten parrassa on todiste.  Asia Aten suussa on pullo "tulilentä" puhallusta varten. Kukin tyylillään :)











Tässä vielä koko the Court of Braids ja paljon onnea Kaisa!

-FreakyAngel