sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

hurmaava suvi, hurmaava Tallipiha.

Eilispäivän tuulet ja sateet eivät onneksi vaivanneet Tamperetta tänään, kun Suvi-Vintage oli suvisunnuntain kunniaksi toista päivää tarjolla. Tallipiha tarjosi juuri oikeanlaiset puitteet menneiden aikojen tuulien hengittämiseen ja nykyajankin käsityöpuodit ja muut myymälät olivat täynnä toinen toistaan ihastuttavampaa tilpehööriä. Yleisökin oli suureksi osaksi pukeutunut tapahtuman hengen mukaan, mikä on minusta ehkä ihastuttavin piirre tämänkaltaisissa tapahtumissa. 50-luvulta peräisin oleva karuselli pyöritti niin lapsia kuin aikuisia, tanssilavalla helmat hulmusivat ja herttainen pikku kahvila tarjosi herkkujaan. Lupausten mukaan paikalla oli mahtava vossikka jota veti komean kokoinen hevonen ja lapsia varten satuloituna pikkuinen poni, joka talutuskierroksella näytti olevan kovin kiinnostunut tutustumaan turvallaan ihmisten laukkuihin :) Jotakin mukavaa garderobinsa lisäykseen löysi varmasti jokainen paikalle poikennut herra ja lady, niin runsaat vintage-myyntitelttojen valikoimat olivat. Vanhat autot kiiltelivät auringossa kilpaa toistensa kanssa ja kaikki oli vain kertakaikkiaan hurmaavaa.


Ylhäällä Atte ihastelemassa 50-lukulaista karusellia, joka on englantilaista alkuperää ja rakennettu yksinomaan raudasta ja tammesta. Minä kävin sillä välin rapsuttelemassa vossikka-hevosta joka nuokkui varjossa asiakkaita odottelemassa.  


 Hevonen kuin hevonen, kelpaa minulle. Nimim. hevoshullu noin vuoden nolla tienoilta.




 Hyvä kun kerkesin muuta tapahtumaa sitten nähdäkään...no, ehdinhän minä. Koska hevonen oli välillä ajeluttamassa turisteja XD.




Kuten sanonta kuuluu, vastaa yksi kuva tuhatta sanaa. Minä puolestani olen tunnetusti monisanainen, siksi siis tuhat kuvaa. Oikea syy on se että netti mokoma pätkii enkä minä jaksa nyt tapella. Terveisiä siis vain taas Abc:ltä, Toijalasta tällä haavaa. Eli jätän nyt suosiolla enemmät kirjoittamiset ja kuvat kertokoot.



 Viihtyisää ja kaunista oli suvisunnuntaina Tallipihalla, poiketkaahan alueelle muutoinkin kuin tapahtumien ohessa, paikka on kuten jo aiemmin totesin hurmaava. Ensi kerralla sitten vähän gootinpaa meininkiä, jHs.


-FreakyAngel