tiistai 10. heinäkuuta 2012

Showtime!


Jotain vähän gootinpaa lupasin, mutta jotain vähän tulisenpaa saatte. Minun elämässäni kun suunnitelmallisuus ei ole kantava voimavara, sai Dark Market tällä kertaa vaihtua johonkin ainakin itselleni hauskempaan (kaikki kunnia vaatteille silti, yhä ja aina) nimittäin tulishowhun. (Miten ikinä tuo sana taipuu !?) Meidäthän saa Aten kanssa halutessaan tilata ohjelmanumeroksi bileisiin kuin bileisiin, tällä kertaa kyseessä olivat 70-vuotisjuhlat. Taustalla olevista (ei ehkä näy parhaiten kuvissa) pyrotekniikoista ja äänentoistokamoista vastasi Suomen Pyrotekniikka ay. Asut/Styling perinteisesti by FreakyAngel ja hiukset tietysti by the Court of Braids. 

Koska en ole aiemmin julkaissut tulikuvia blogissa (IRC-galleriassa ja Aten FBssä kyllä) laitetaan nyt kuvamateriaalia myös itse kenraaliharjoituksesta jonka teimme aiemmin samana päivänä. Treenin aikana satoi mutta onneksi iltaesiintyminen saatiin tehdä paremmassa säässä, vaikka pyörteilevä tuuli olikin tukahduttaa meidät savusumuun.  Kuvista iso kiitos yleisössä valokuvanneille. Itse kun ei voi esiintyessään heilua kameran kanssa jää todiste-ja mahdollinen mainosmateriaali yleensä saamatta. Hieman valoisathan nämä Suomen kesät tulta ajatellen toki ovat, mutta lupaan ettei se tunnelmaa pilaa :)

 Söpö pikku tulenpyörittäjä FreakyAngel treenaa uudessa tukassaan jota hän vaihtaa nopeammin kuin muut naiset käsilaukkua ;D


Superöpö on toki Attekin niin keskittyneenä tuplastaffinsa kanssa.
Alhaalla meidän yhteensopivat tulishow-tukkamme. Tuulipukukansaa?


 Aten tuli ei sammu vaikka sataisikin.

Lauantai-illan esityksen valmistelua Punaisen Lumpeen pihassa.



 Savuilmiö tulee taustapyroista, tuuli kun mokoma kääntyili koko illan miten sattui ja vaikeutti samalla Aten puhalluksia. Juhlayleisö ja sankari itse olivat kuitenkin tyytyväisiä ja kehuivat esitystä, joten tyytyväisiä olemme siis mekin. Kertoivat että ohi kulkevat autotkin pysähtyivät touhujamme ihmettelemään.




 

Eipä siinä sitten muuta kuin pitäkää tuli sydämissänne!

 -FreakyAngel