torstai 26. heinäkuuta 2012

Lohikäärmeistä by lady Magdalena Hai

Tämä on taas näitä viime viikkoisia vahingossa törmättyjä ja mukanaan vieneitä sivustoja jotka on vain pakko jakaa. Eli tällä kertaa www.magdalenahai.com saa ylistykseni.



Magdalena Anarkia Hai on "maailmankuulu kryptozoologi, höpötieteilijä, tutkimusmatkailija ja tarinankertoja. Kaikin puolin nerokas ihminen ja melkein oikea henkilö.*"

"Kryptozoologia (sanoista kryptos, salattu, piilossa oleva ja zoologia, eläimiä tutkiva tiede, kirjaimellisesti piilossa olevia eläimiä tutkiva tiede): Pseudotiede, jonka tutkimuskohteita ovat eläimet ja olennot, joiden olemassaoloa ei ole kyetty varmuudella todistamaan.
Höpötiede (sanoista höpö, ei kauhean vakavasti otettava ja tiede, todellisuuden ilmiöiden ja niiden välisten suhteiden järjestelmällistä ja arvostelevaa tutkimista, kirjaimellisesti… no, tiedätte kyllä): Tässä yhteydessä: Magdalena Hai -nimisen henkilön harjoittamaa todellisuuden vääristämistä niin kuvallisesti kuin sanallisesti, fantasian ja opportunistisen jääräpäisyyden ikiaikaisia periaatteita noudattaen.*"

sivustosta:
"Kryptozoologiset tutkimukset on kirjailijan virtuaalinen työhuone ja kaunokirjallinen laboratorio, jossa hän venyttää todellisuutta ja kikkailee tosiasioilla täysin omien tarpeidensa mukaan. Tuloksena on omituinen kasa raportteja Magdalenan tutkimusmatkoilta; valokuvia, joiden todenperäisyyttä on vaikea todistaa;  satuja ja tarinoita; paperinukkeja; värityskuvia sekä sekalaista horinaa.*"

Kuvan lisäksi kaikki tähdellä merkitty on suoraa lainausta Magdalena Hai.comista. Olkaa siis hyvä ja käykää tutustumassa ehdottomasti lempijuttuihini pitkään aikaan:


Sekä tähän runoon joka muistuttaa minua Kirsi Kunnaksen Tiitiäisen satupuusta, joka puolestaan on lapsuudestani asti ollut lempiteoksiani. 

Tuulen kanssa piilosilla

-FreakyAngel