keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Freaky just got fabulous!

Monster High, tuo mahtava nukke- ja animaatiosarja jossa minullakin on näköisnukkeni (Draculaura) on nyt löytänyt tiensä myös Seppälään. Saatavana ovat Scream Team huulikiillot ja kynsilakat. Hinta vain kirpaisee, melkein kymmenen euroa kolmesta pikku putelista, mutta jos merkki on täydellinen niin...go Seppälä!




Monster High sarjan nukkeja saa tavarataloista ja lelukaupoista. Hintoja kannattaa vertailla sillä ne vaihtelevat jopa kymmenelläkin eurolla. Itseltäni löytyvät jo Draculaura ja Clawdeen Wolf, omat suosikkini. 


Monster High sarjan päähenkilö-nuket:




Vasemmalta oikealle: Clawdeen Wolf, ihmissuden tytär, Laguuna Blue, merihirviön tytär, Cleo De Nile, muumion tytär, Deuce Gordon, Medusan poika, Frankie Stein, Frankestainin tytär ja Draculaura, Draculan tytär. Kuvasta puuttuu Ghoulia Yelps, zombien tytär.

Lisäksi on saatavilla useita muitakin nukkeja, kuten vastikään kauppoihin saapuneet Abbey Bominable, jetin tytär ja Spectra Vondergeist, haamun tytär.



Rakastan tätä sarjaa. Minulta löytyy niin kännykkäkorua kuin soittoääntä eikä loppua näy.
 


Draculaura, nukke minusta. Kaikki mätsää: pinkki-mustat pitkät hiukset, lyhyet hameet, korsetit, saapikkaat hyvällä "maavaralla" ja lemmikkilepakko! Harrastuksena Draculauralla on luova kirjoittaminen ja lempiväri on tietysti pinkki. Need I say more?

"Draculaura! You seem pretty pumped up for somepody who hasn ´t have a pulse."



Don´t You wanna be a monster too?

-FreakyAngel