lauantai 31. maaliskuuta 2012

Atte presents: Meerin Grilli

Syystä että Atte seikkailee blogissani melkolailla, ajattelin antaa hänenkin heittää postausidean hiusten ja kuvausten joukkoon. Koska olimme kyseisellä hetkellä Torniossa käymässä oli aihe kuulemma itsestään selvä. Nyt ihmiset puhutaan ruoasta!


Tämän paikan tuntee ainakin jokainen torniolainen ja puolet kemiläisistä. Niille jotka eivät tunne, kyseessä on jo yli 30 vuotta toiminnassa ollut Meerin Grilli, paikka joka on auki lähes aina ja josta saa maailman parasta pikaruokaa, nimittäin Kellukkeen. 


Kellukkeessa ei ole mitään turhaa, vain hampurilaisleipien välissä 90 g täyslihapihvi maustettuna suolalla ja pippurilla, amerikan dressinki ja koko komeus kelluu sulatetussa juustossa. Luonnollisesti Kellukkeen saa halutessaan vaikka quattrona.


  Tässä on ruoka sen täydellisimmässä muodossa. Kaikki mitä kasvava lapsi elääkseen tarvitsee, jos Atelta kysytään. Saa sieltä toki muutakin kuin tätä, kukin makunsa mukaan. Meerin Grilli on edullinen ja ennen kaikkea persoonallinen pikku paikka, jossa kannattaa käydä kääntymässä ainakin kerran elämässään.  Tai tehdä kuten Atte, syödä vain ja ainoastaan siellä kunnes muuttaa pois paikkakunnalta.

-FreakyAngel ja Atte