torstai 15. maaliskuuta 2012

Kakkugalleria, second round.

Muistatteko muistikortin, josta mainitsin edellisen Helsingin reissun yhteydessä? Sen, joka tuli kamerasta kahdessa osassa ja jonka 3000 kuvaa EI saatu pelastettua? Iglun rakentamista Helsinkiin ei voi ottaa uusiksi, mutta nyt kun saimme tilaisuuden päätimme käväistä uudelleen Kakkugalleriassa, tuossa sokerinnälkäisten luvatussa maassa Fredrikinkadulla Helsingissä. Kakkugallerioita on kyllä useampi, mutta vain Fredalla on kakkubuffet joka ikinen päivä. Luitte oikein, kakkubuffet. Kahvin tai teen (laatuja on useita) kanssa saa syödä niin paljon kakkupaloja ja leivoksia kuin ikinä mieli tekee, 11 euron hintaan. Ja mehän söimme. Taas :)


Buffetin valikoima on vaihtuva, ja nytkin tarjolla olivat eri kakut kuin viimeksi. Tällä kertaa ei juuri huvittanut keskittyä asetteluun ja kuvaamiseen, kun edellisen kerran olin vaivalla ottanut niin hyvät kuvat valaistuksineen päivineen. Nämä parikaan otosta eivät siis tee täyttä oikeutta paikan tuotteille. Tällä kertaa myös kakkupalat oli leikattu pienemmiksi kuin viimeksi eli näyttävyys kärsi, onneksi kuitenkaan maku ei.




Sama leivos salamalla ja ilman, ihan vain esimerkin vuoksi. Alla oleva  marenki on suurempi kuin kämmeneni, ostin sen erikseen jälkiruoaksi :) Sisältä pehmeä ja pähkinäinen...ISO!


p.s. Nämä ovat myös ensimmäiset kuvat uusista hiuksistamme jotka laitettiin viime viikolla. Ei enää lyhyttä tukkaa, jej !

-FreakyAngel

Ei kommentteja: