perjantai 9. maaliskuuta 2012

photoshoot: Follow the White rabbit.

Tällä viikolla siirryimme taas kuvausten ja tukantekemisen pariin ja sanoimme hyvästit lomailulle. Kaikkien the Court of Braidsin jäsenten päät tuli laitettua uuteen kuosiin ja pari asiakastyötäkin on sovittu, mutta näistä lisää tulevina aikoina. 

Follow the White rabbit

Stailaus/styling : FreakyAngel
kuvat/photos: Atte
Malli/model: FreakyAngel

Inspiraationsa FtWr sai luonnollisesti Liisa Ihmemaassa- tarinoista ja elokuvista, minulla oli hyvin vahva Almost Alice- kausi kuukausi-pari sitten. En ollut tutustunut aiheeseen lapsuudessani sen kummemmin, jos karmivaa Disneyn versiota aiheesta ei lasketa. (En ole koskaan saanut sitä loppuun asti). Tunsin kuitenkin tarinan ja olin katsonut Tim Burtonin version heti sen ilmestyttyä (jonka jälkeen halusin pukeutua ainoastaan rimssumekkoihin...) Tämän vuoden alussa kuitenkin tahdoin tutustua aiheeseen kunnolla,  luin siis kirjat ja katselin hyvän putken elokuvia Alice´s adventures in Wonderland 1972Alice in Wonderland 1985 , Alice in Wonderland 1999, Tim Burton´s Alice in Wonderland 2010 sekä Trough the looking glass ja niin edelleen...myös Gwen Stefanin What You waiting for  sekä Kerlin Tea Party
-musiikkivideot ovat käyttäneet Alice- teemaa hienolla tavalla. Kun puhun putkesta, tarkoitan puolta viikkoa pelkkää Alicea muodossa ja toisessa. En niinkään fanita itse tarinaa tai sen kerrontaa niin paljon kuin sen ajatusta. Minähän tunnetusti elän omassa Wonderlandissani ;)

 

One day, on a bright, cold snow
I had a dream, not long a go

There was a rabbit, very white you know,
and it had a waistcoat, and maybe a bow

"Wait!" You say, "Shouldn´t there be a hole?"
Well this is my dream, and it was as I told.

So there was a rabbit, very pretty and white,
there was plenty of snow, and the day was bright.

The rabbit asked me to follow , how could that be,
and then the most curious thing, It was suddenly me!

 
















I woke up,
but it was not all lost,
there will always be that
what I love the most

Imagination, my own Wonderland
The rabbit is gone, but don´t be sad
New dreams will come, new places to go
In there where time goes fast and slow.
 

-FreakyAngel