sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Pannukakkutalossa

Ajaessamme takaisin etelään päin Tornion kuvausreissulta pysähdyimme viettämään parituntisen Oulussa. Torinrannasta löytyi tällainen ihanuus johon oitis poikkesimme. Punaisia pikkuaittoja on rannassa useita lähekkäin mutta tässä luvattiin pannukakkuja :) Jo paikan sisätilat ovat hurmaavat, asiakaspaikkoja on sekä ala- että yläkerrassa joten tilaa on itse asiassa enemmän kuin ulkoa voisi luulla. Sisustuksessa on käytetty tummaa puuta, taidokkaasti tehtyjä seinä- ja kattomaalauksia sekä vanhanaikaisia huonekaluja. Ala- ja yläkerta ovat ihastuttavasti erilaiset, ja alakerran seinillä on taiteilijan huovutettuja tauluja/seinävaatteita tunnelmallisena yksityiskohtana. Alakerrasta ei valitettavasti ole kuvaa, siellä istui väkeä niin en viitsinyt häiritä. 


 

Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa ja pannarivaihtoehtoja on runsaasti suolaisesta makeaan. Kuvissa näkyvät pannukakut ovat savujuusto-pekoni ja savujuusto-viinirypäle. Molemmat erinomaisia ja erinomaisen täyttäviä. Meidänhän oli tarkoitus ottaa jälkiruuaksi vielä vaahtokarkkipannari mutta nämä olivat jo niin ruokaisia ettei kyllä ollut tarvetta syödä enää koko päivänä. 
 

Oman hypetyksensä ansaitsee Pannukakkutalon Cafe Mocha (kuvassa). Kuten olette saattaneet huomata, juomme kyseistä kahvia vähän joka paikasssa, mutta tämä oli aivan omaa luokkaansa. Nyt tiedämme miltä suklaakahvin pitäisi maistua, kaikki tähänastiset tuntuvat säälittäviltä mauttomilta liruilta tämän muhkean täyteläisyyden rinnalla. Eikä missään edellisistä ole ollut sateenkaarta ripoteltuna päälle. Minä olen myyty. 

Aion mennä Pannukakkutaloon oitis jos vielä Ouluun päädyn. On se vaan niin hyvä. Ja siellä on ilmaiset parkkipaikat, mikä ei Oulussa näyttänyt olevan itsestäänselvyys, joten plussaa vielä siitäkin. 

Hype hype.

-FreakyAngel