tiistai 14. helmikuuta 2012

Hyvää Ystävänpäivää! Happy Valentines Day!


Koska ystävänpäivä osui tänä vuonna viikolle emmekä ehtineet sitä viikonloppunakaan juhlimaan tein pienen idealistan siitä, mitä voi tehdä päivän kunniaksi ellei arkipäivälle osumisen vuoksi ehdi tyypilliseen syömään/kahvilaan/leffaan viettotapaan mukaan. Minähän en anna minkään arjesta poikkeavan mennä hukkaan ! :)

Me and my Valentine<3 tee itsellesi oma ystävänpäiväkuva osoitteessa imikimi.com!


1. Leivo itse kuppikakkuja (tai jotakin muuta) ja koristele sydämenmuotoisilla koristeilla. Jos et pidä nonparelleista (itse en suuremmin välitä) voit käyttää vaikka sydänkarkkeja, niitä on  joka makuun. Tai sitten voit vaikka leipoa kakun/piirakan  suoraan sydämenmuotoiseen vuokaan, tai tehdä sydänpikkuleipiä jne...vaihtoehtoja on ja internet on täynnä reseptejä!

2. Mikä inspiraation lähde pukeutumiseen ystävänpäivä onkaan! Älä pue perusfarkkuja, tai vaikka pukisitkin, asusta ne ainakin aivan uuteen uskoon. Nyt sinulla on erinomainen tilaisuus heittää arkiset kuviot hiiteen ja antaa mielikuvituksen lentää. Koristaudu vaikka sydämin ja pitsein, se sopii teemaan, tai pukeudu kokonaan punaiseen/vaaleanpunaiseen.

3. Älä sano "enhän minä voi". Vietä ystävänpäivää täysillä vaikka olisitkin menossa töihin/kouluun. Sen sijaan ota leipomasi kuppikakut mukaan ja jaa niitä työpaikallasi/koulussasi. Sinulla on 364 päivää vuodessa pukeutua/toimia arkisesti, miksi tehdä niin tänäänkin?

4. Kutsu ystäväsi kylään juhlimaan kanssasi. Sopikaa vaikka teemaväri, tai että jokaisen asussa tulee olla ainakin yksi sydän, tai järjestäkää naamiaiset/naamiobileet ja arvuutelkaa kuka kukin on. Jos et ehtinyt leipoa, voitte leipoa yhdessä, niin se on hauskempaa! Jokainen koristelkoon oman leivonnaisensa. 

5. Askartele/askarrelkaa ystävänpäiväteemaisia koristeita/koruja ja antakaa niitä toisillenne lahjoiksi. Myöskään ystävännauhojen punominen ei ole kuollut perinne.

6.Jos sinulla on joku lapsuudenaikainen ystävä/ystäviä joihin et ole enää yhteyksissä, nyt on hyvä hetki! Selvitä hänen puhelinnumeronsa/osoitteensa ja kirjoita vaikka ystävänpäiväteemainen ja kauniisti koristeltu kirje. Vaikkei kirjeesi olekaan perillä vielä ystävänpäivänä, hän varmasti arvostaa ajatustasi.

7. Kirjoita ystävänpäiväaiheinen runo ja kiinnitä se ulko-oveesi. Käytä kaunista sydämenmuotoista kartonkia ja koristele huolella!

8. Kutsu naapurisi kaakaolle ja kakulle tai jos et tunne häntä paremmin vie hänelle lämpimäisiä. Hyvää ystävänpäivää!

9. Valitse jokin yltiöromanttinen elokuva tai lapsuutesi sarja (esim. My Little Ponyt...) ÄLÄKÄ pakota poikaystävääsi katsomaan niitä kanssasi! Sen sijaan anna hänen tehdä mitä hän haluaa, lukea Aku Ankkaa tai surffailla netissä, ilman että häiritset häntä kertaakaan. Muista kertoa myös että rakastat häntä.

10. Älä vietä ystävänpäivää. Jos se ei ole sinun  juttusi ja olet lopen kyllästynyt siihen että kaikki tuntuvat kajahtaneen, ole rauhassa. Sulje puhelimesi, lukitse ovesi äläkä avaa Facebookia koko päivänä. Lue vaikka kirjaa tai katso elokuva. Se on paras ystävänpäivälahja itsellesi!




-FreakyAngel

1 kommentti:

  1. Miks mie en ole tiennyt, että sulla on blogi. Täytyy tutusta paremmalla ajalla enemmän. Hyvää ystävänpäivää vielä tätäkin kautta.

    Maarit

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.