keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Kyllä harmittaa.

Tuossa otsikossa pitäisi lukea Nordic Moves: Helsinki Dance Delight vol. 1. Eipä lue. Se johtuu siitä, että muistikorttini on kahdessa osassa. Kukaan ei tiedä miten, mutta sellaisena se vain kamerasta ulos tuli. Siinä meni 3000 kuvaa, kaksi tai kolme postausta tänne (mm. kuinka rakennettiin iglu keskelle Helsinkiä...) ja aivan liikaa muistoja. Nyt harmittaa. Sunnuntai oli mitä aurinkoisin ja mahtavin päivä, kävimme kakkubuffetissa aamupalalla, hienosta ilmasta johtuen otimme paljon hienoja kuvia, kiertelimme Helsingin pikkukaduilla, osallistuimme iglun rakentamiseen, saimme ilmaista kuumaa kaakaota, kysyessämme tietä Savoy-teatterille ohikulkija luuli Attea ryöstäjäksi XD, saimme Savoyssa loistavat paikat, ryhmien showcaset ja koko kilpailu oli loistava, kaikki meni putkeen...ja: ei kuvia!!! Meillä oli kaksi muistikorttia käytössä mutta nämä ovat siltä hitaammin toimivalta jota käytimme hetken, eli laatu on surkea. Jotain kuitenkin:















Päivän juontajina toimivat Nordic Movesin järjestäjä Jouni Janatuinen sekä Helen Preis (esim. Suomen huippumalli haussa). Heidän kuvansa katosi kortin mukana mutta molemmat vilahtavat Snow Ball- kuvissa, Helen kilpailijoidenkin joukossa.


En voinut olla kysymättä Leiomya kuvaan kun hän istui viereiseen riviin :) On muuten ensimmäinen kerta, en ole "melkein sukua julkkikselle"-tyyppiä, mutta kyllä se sisäinen pikkuteinini vähän kiljui :D Elin hyvin raskaita ja vaikeita aikoja silloin kun ABDC 4 tuli (Leiomy tanssii Vogue Evolution-crewssä) ja hänen karismansa ja sisäinen voimansa inspiroi minua suunnattomasti. You can´t turn an unicorn into a horse, eli ole vain rohkeasti oma itsesi. Kiitos Leiomy!


-FreakyAngel

Ei kommentteja: