lauantai 25. helmikuuta 2012

Tornio/Haaparanta-päivä

Metsästys. Kahvijahti. Hunter- kahvidrinkki Robert´s Coffeesta. Hehtaarihallillinen karamellia. Kenkähaaveita. Lavoittain limua. Ylipirteitä muumeja. Ilmapalloja.  Supersöpöjä asioita ja paljon, paljon lunta. Niistä on tämä päivä tehty.

Poikkesimme aamulla Tornion puolella sijaitsevaan Rajalla- kauppakeskukseen aamukahville. Maistatukseen pääsi tänään Robert´s Coffeen kuukauden kahvidrinkki Hunter, sisältäen tuplaespresson, höyrytettyä ja vaahdotettua maitoa, suklaakastiketta sekä Butter Rum- makusiirappia. Sen seuraksi lähti vanha suosikkimme Robert´s Mocha. Erinomainen aamupala :) ja Hunter pääsi uudeksi suosikiksi. Kauaa emme saaneet rauhassa istua kun kaiuttimista kajahti muumihumppa repeatilla ja kohta ohitse astelivatkin Pikku Myy, Muumipeikko ja Niiskuneiti valtavan ihmismassan seuraamina. Lisäksi tarjolla oli kasvomaalausta ja ilmapalloja. Ei mitään hajua mikä tapahtuma oli kyseessä mutta olisin voinut kyllä juoda kahvini ilman muumejakin...


Aamukahvin metsästys. I´m a Hunter. Hehe.


             Siellä ne on. Ja ne laulaa. Muumihumppaa.

Jostakin syystä koimme tarvetta vetäytyä pikaisesti kauppakeskuksen muihin osiin. Sinänsähän tuo nyt ei ole sen kummempi kuin muutkaan kauppakeskukset, mutta löysin paljon söpöjä juttuja joita haluta haltuuni. En sano Kawaii, en sano. Mutta voisin ;) Eli mitä Atte kuunteli koko aamun:


Tiimari: Cupcake purkki! Muttakun se on niin sievä! Ja sinne voi laittaa...juttuja. Lukekaa Nemiä, ymmärrätte paremmin. Shoppailumaniaa. ;)


Tiimari: Karkkeja! Söpöjä! Niihin voi laittaa valokuvia! Pastelliväreissä! Joo!!!
Seppälä: Glitteröidyt kengännauhat (omistan ehkä muutamat...) vain euron! GLITTERIÄ!


Seppälä: Kynsiä! Hymynaamoja ja rusetteja! Epäkäytännöllisiäkö? Mutta rusetteja!!!
 

Seppälä: söpöä!!! Katso nyt!!! Ihanan pehmeät ja rusetit ja kimaltaa ja helmiä ja söpöä ja alessa ja--- Johtopäätös: Juokaa Hunter. Hunter toimii. Varoitus: Älkää olko Hunteria juoneen tytön poikaystävä ellei teillä ole valjaita. Hän kiipeilee seinille. Ainakin jos on minä :)

Sama jatkui loppupäivän, Kappahlissa oli pilkullisia miniatyyri- muovikukkaroita joissa oli ilmeisesti huulirasvaa sisällä. Niin sieviä. Ja pilkullisia. 

Rajalla-kauppakeskus sijaitsee nimensä mukaan aivan rajalla (naapurinaan Ikea) ja siitä oli sujuva siirtyä tutkimaan Haaparannan liikkeitä. Kävimme Skopunktenissa (löytyy kyllä myös Tampereeltakin) etsimässä Atelle uusia talvikenkiä. Menossa olivat aika huiput tarjoukset, kaksi paria toinen puoleen hintaan tai kolme paria kolmas ilmaiseksi. Aten kengät siis hurjat 12, 5 euroa pari.

Samassa rivissä Ikean vieressä Skopunktenin kanssa (urheilukauppaa, Iittalan Outletia...) oli houkuttava kyltti. Niin suuri karkkikauppa että sillä oli kaksi sisäänkäyntiä. Candyworld, paikka jossa kaikki on suurempaa. 






Pienet, suuret ja pääsi kokoiset...
 

No söpöjä!
 


Lisäksi Candyworldin kahvilapuolelta löytyi Hoplopin tyyppinen suuri leikki- ja kiipeilyalue, mutta pituusrajat tulivat vastaan... jäi kokeilematta.


Haaparannasta löytyy myös Netto, liike josta hamstrataan limsaa. Lavan hinta alkaa kahdeksasta eurosta eli edullista on.



Siinäpä kaikki tältä päivältä, huomenna toisen kuvausprojektin pariin, taaskin säävarauksella. Eli kuvia tulee jos tulee :D

- FreakyAngel


Ei kommentteja: