torstai 2. helmikuuta 2012

Kahvia ja vohveleita

Vapriikki-päivämme aikana poikkesimme parissa ehdottomista suosikkipaikoistani Tampereella. Kyseessä ovat Tampereen Wayne´s Coffee Aleksis Kivenkadulla sekä Tampereen vohvelikahvila Ojakadulla. 

Wayne's Coffee:




Tuossa kahvilassa yhdistyy kaikki mitä hyvässä kahvilassa tulee olla: 
Hyvä sijainti, viihtyisä tunnelma & puitteet, herkulliset tuotteet sekä erinomainen asiakaspalvelu. MISSÄÄN ei ole ollut yhtä hymyileviä ja palvelualttiita myyjättäriä kuin oli tuossa kahvilassa eräänä loskaisena päivänä kun ensimmäisen kerrain eksyin sinne odottamaan Attea töistä. Kahvilan täytti hyväntuulinen puheensorina, ihmiset viihtyivät (minäkin olin neljä tuntia!) asiakkaita varten oli varattu hyvä valikoima erilaisia muoti/sisustuslehtiä, myyjättäret jopa tulivat kiireidensä keskellä täyttämään vesilasinkin vaikka vettä oli tarjolla kannuissa aivan vieressä. Suosittelen paikkaa täydestä sydämestä.

Tampereen vohvelikahvila:

Jostain syystä en koskaan tahdo muistaa tuota nimeä, sanon aina Pieni vohvelipuoti... :) Jokatapauksessa kyseessä on pienenpieni yhden huoneen kahvila pienenpienellä kadulla jossa tarjotaan suurensuuria makuelämyksiä ja ihastuttavaa tunnelmaa. Paikka on hyvin suosittu ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!



                     Paahtopaistivohveli ja savukalavohveli.


                  Vohveli mokkavaahdolla ja suklaakastikkeella.


Viimeinen on ehdottoman hyvä edustuskuva minusta  XD mutta menköön...

-FreakyAngel