lauantai 13. lokakuuta 2012

3 kattausta Arnoldsissa

Terveysintoilijat älkööt vaivautuko lukemaan. Tulee vain paha mieli.

Tänään päädyimme muutaman mutkan kautta tekemään extempore-reissun Poriin. Kiertelimme kirpputoreja ja harrastimme muutoinkin pientä lomashoppailua ja yleistä hengailua ihmisten ilmoilla koulurupeaman jälkeen. Kauppojen kiertely tuppaa tekemään nälkäiseksi ja tokihan tahdoimme juhlistaa alkanutta lomaa jossakin kahvilassa mukavasti istuskellen, nauttien herkuista ja ihmisvilinästä. Valitettavasti vain oli käydä niin että ihmisvilinää oli hieman liikaakin, sillä parhaillaan pyörivät vaalikampanjat täyttivät sekä torin että ostoskeskukset ja parissakin kahvilassa jono ulottui aina ulko-ovelle saakka. Olimme jo aivan epätoivoisia kunnes löysimme Arnoldsin, jossa oli vielä tilaa väsyneille matkalaisille. Fiksumpaa tässä vaiheessa olisi jo ehkä ollut mennä syömään kunnon ruokaa mutta minkäs teet, "mennään yksille" kun harvoin jää siihen yhteen.

Kattaus 1 : Hasselpähkinäkahvi ja hasselpähkinä- originaldonitsi.

Herkkua. Tuoretta ja pehmeää. Vastustamatonta, varsinkin kun on nälkä. Emme olleet edes tienneet Arnoldsista löytyvän makukahveja ja ainakin tämä pähkinäinen yksilö vie pisteet kotiin. Ei ehkä erikoiskahveista krumeluurein, mutta hyvä peruspiriste shoppailuväsymykseen. (Ai mihin?)


Kattaus kaksi: kana/juusto/pekoni-toast ja suklaacreme-muffinsi sekä hasselpähkinäkahvi 2.

Teki suolaistakin mieli ja meille voi myydä melkein mitä tahansa kunhan siinä on pekonia... lisäksi toastin ostaja sai valinnaisen tuotteen alennuksella ja kassalla vielä kertoivat Atelle että santsikupinkin saa puoleen hintaan. Mitä siinä enää kaloreita laskemaan, tämä muuttui juhlaksi nyt :)


Kattaus 3: Aloe vera-juoma sekä original-donitsi yhteishintaan 4 euroa.

Oli jano. Kuka voi vastustaa? Juoman suhteen oli kyllä hieman epäilyksiä etukäteen mutta siinähän se meni, maistui makealta kiivi-karkilta. Syynä saattoi olla ainesosissa luetellut rypäle ja hunaja. Yllätyksenä tuli se että ajattelimme pullon olevan lähinnä jonkinlaista makuvettä mutta liemessä kelluikin runsaasti palasia mistä lienikin ja siitä en itse oikein välitä. Menee alas jos mukana on siivilä. Donitsit puolestaan katosivat niin nopsaan että kuviin eivät kerenneet. Tietänette miltä näyttävät...no kutsuvilta.


Olimme hyvin tyytyväisiä ja hyvin sokerihumalassa ja hyvin, hyvin Barbababa-lookALikeja kun kierimme kohti autoa. Nyt on loma. Nyt saa herkutella.

-FreakyAngel