perjantai 5. lokakuuta 2012

photoshoot: Haalarikansaa

Äitini antamassa joulupaketissa oli haalari. Ihana pehmokapistus, jossa pinkki vetskari ja tähtiä hupussa. Vitsailin, että kun laitan hupun päähäni, näen tähtiä :) Seppälän uutuus-mallistoa, ei siis ihan ihkaoikea OnePiece. Samasta mallistosta on myös mallikaverini Miinan haalari, löytyvät ihan Seppälän sivuilta. Kuvausideaa kehitin matkan varrella, alkuun piti olla vain minä ja Lilla-tinker mutta Miina sattui sopivasti hankkimaan itselleen tuon haalarin ja on paljon malleillut kuvauksissa ennenkin joten pyysin hänet seuraksi. Varsinkin kun yleensä kuvailen gootti tms. kuteita koin haalarin (niin kiva ja pehmoinen kuin se onkin) tarvitsevan vähän lisäboostia. Sitäpaitsi kirjava hevonen, minun tummuuteni ja Miinan vaaleus loivat mielestäni toimivan kontrastin. Vakikuvaajani Aten ollessa liesussa saimme onneksi Helin kameran taakse, Lillan omistajan Iidan avustajaksi ja paljon kummastuneita katseita muilta oppilailta. Meillä oli huippukivaa!

Faktat:

-Kyllä, on tyhmä nimi kuvauksella. En keksinyt kertakaikkiaan mitään osuvaa.
-Älä koskaan mene hevosen selkään ilman kypärää. Meillä oli luotettava heppa, paljon porukkaa avustamassa ja kuvaustilanne=rajattu ja rauhoitettu alue. SILTI jotain olisi voinut sattua. (Ei sattunut.)
-Lilla on koulutettu nostamaan jalkaa ja kumartamaan käskystä, kuvissa näkyvät tilanteet ovat siis tarkoituksellisia eivätkä hevosen temppuilua.
-Säätiedotuksesta päätellen käytimme syksyn viimeiset auringonsäteet. Sorry vain.

Stailaus/styling: FreakyAngel
kuvat/photos: Heli Linna

mallit/models: FreakyAngel, Miina Sysilampi, Lilla-tamma om. Iida Rajala



Haalarikansaa
  "Even when wearing a jersey, a princess is a princess."
 













Ja minun tukassani ei ole jo huomattavaa värieroa...köh köh. No, onneksi seuraava on jo suunnitteilla! Anyhow, kuvauksen pääidea oli että ollaan söpöjä. Ja mehän oltiin!


Seppälälle vink vink, mehän ollaan selvästi seuraavat Oman elämänsä Huippumalli-kandidaatit : D

Ja jotta kaikilla olisi hauskempaa/todenmukaisempi käsitys, tähän muutamia elämää sulostuttavia making of-kuvia:


Niinpä niin. Kuvia löytyy muuten myös Lilla-hepan omasta blogista (se on julkkis! :) ) Tinker-tamman elämää , jota toki sen puolesta kirjoittaa omistaja Iida.

-FreakyAngel