sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Poneja, poneja, poneja!


Porista suuntasimme Aten kanssa perhettäni tapaamaan ja siellä meitä tervehtivät neljä suloista shetlanninponia! Pahoittelen huonolaatuisia kuvia mutta kun hetki on päällä ei kameraa aina ehdi säätämään tai hankkimaan lisävaloa sateiselle ilmalle. Yhtä kaikki olen nyt aivan ponien lumoissa!




Vauva juoksee :) Varsakarvaansa vaihtava Melody on vasta siirtymässä vieroitukseen, mutta sen täyssisko Manteli (i. RP-Hale Bopp, e.Taylor af Jäböruder) lähti eilen uuteen kotiin. Olimme lastaamassa sitä autoon ja toivotamme nyt onnea ja menestystä uuteen elämään! Pian tulee Melodynkin aika löytää uusi koti, mutta toistaiseksi se saa vielä huoletta laukkailla tutussa laumassa. Hirveä mieliteko tuli kyllä napata tuo nöpömussukka kainaloon ja viedä mukana koululle, niin hellyttävän herttainen samettiturpa oli!

Oikeita My Little Ponyja Awwww... :) Vähän kirkasvärisempiä yksilöitä tarttui ponivillityksen kunniaksi mukaan H&M:ltä, ponipinnejä nimittäin. Olen jo ostamisesta saakka suunniteltut jotain lisähärpäkettä Lemcon pörrökarvakuulokkeisiini ja nyt pääsin ainakin alkuun.



Poneista vielä koiriin eli pikaisesti napattu videopätkä hurmaavasta Lila-koirasta, joka oli poissaollessani oppinut uuden tempun ilmapallolla :) 



Tämä oli nyt postaus söpöistä ja pörröisistä asioista.

-FreakyAngel